Μάριο-Κιάσσος… 13 χρόνια μετά!

Χανιά Παρασκήνιο | 26 Φεβρουαρίου 2017, 23:23

Μία σημαντική συνάντηση υπήρξε στον αγώνα του ΟΦΗ με τον Κισσαμικό στο Ηράκλειο, αφού Κώστας Κιάσσος και Μάριο Μαρτίνεθ είχαν την ευκαιρία να τα πουν από κοντά μετά από… 13 χρόνια!

Ο “φακός” της επίσημης σελίδας του Κισσαμικού αποθανάτισε τη στιγμή που οι δυο τους τα έλεγαν στ’ αποδυτήρια αρκετή ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης στο “Γεντί Κουλέ”.

Οι δύο ποδοσφαιριστές ήταν συμπαίκτες στη Νουμάνθια τη σεζόν 2004-2005 και παρότι ο Χανιώτης ποδοσφαιριστής δεν είχε ολοκληρώσει τη χρονιά στην Ισπανία είχε πολύ καλές σχέσεις με τον άσο του Κισσαμικού.

kiassos mario

Από την πλευρά του ο Μάριο στην παρουσίασή του από τον Κισσαμικό είχε αναφερθεί για τον Κιάσσο με καλά λόγια και είχε τονίσει ότι τον είχε βοηθήσει αρκετά και τον είχε μάλιστα σαν πρότυπο, λόγω της παρουσίας του σε μεγάλες ομάδες.

kiassos numanciaMario

Θυμηθείτε όσα είχε δηλώσει τότε ο Ισπανός ποδοσφαιριστής του Κισσαμικού: «Τον γνώρισα πριν από πολλά χρόνια στη Νουμάνθια, το 2004. Ημουν πιο νέος, αλλά ήμασταν μαζί στην ομάδα και είχαμε πολύ καλές σχέσεις. Μιλούσαμε πάρα πολύ στα αποδυτήρια και με είχε βοηθήσει πάρα πολύ. Τον σεβόμουν πολύ και τον είχα σαν πρότυπο γιατί πριν είχε παίξει σε μεγάλες ομάδες. Εχω πολύ καλή άποψη για τον Κιάσσο, με είχε βοηθήσει. Είμαι πολύ χαρούμενος τώρα που θα τον ξαναδώ και θα παίξουμε αντίπαλοι».

 

Rabona ad