Μαρεντάκης: Ευλογία να είμαι εδώ

Ποδηλασία | 24 Ιουλίου 2021, 23:28

Στην εμπειρία των Ολυμπιακών αγώνων αναφέρθηκε ο Παναγιώτης Μαρεντάκης τονίζοντας ότι «εκπλήρωσα ένα προσωπικό μου παιδικό - αθλητικό όνειρο».

Ο Χανιώτης προπονητής αναφέρθηκε στη μοναδική εμπειρία μέσω της Facebook σελίδας του ευχαριστώντας όσους συνέβαλαν (αρχής γενομένης από τον αθλητή του, Πολυχρόνη Τζωρτζάκη) στο να γίνει το όνειρο πραγματικότητα.

Η ανάρτησή του:

«Η μέρα που περίμενα ήρθε ένα χρόνο αργότερα, η προσμονή και η υπομονή άξιζε και με το παραπάνω. Εκπληκτική εμφάνιση για εμένα προσωπικά από τον Polychronis Tzortzakis σε μία άκρως απαιτητική διαδρομή που δεν του ταίριαζε καθόλου αλλά την “φεραμε” στα μέτρα του.

Το τι βουνά έχει ανέβει ελάχιστοι γνωρίζουν, το τι έχει υποστεί πάρα πολλοί για να μας χαρίσει τον σπουδαίο τερματισμό. Ευχαριστώ τον Πολ γιατί με την τεράστια προσπάθεια του και τους κόπους του εκπλήρωσα και ένα προσωπικό μου παιδικό – αθλητικό όνειρο της συμμετοχής σε μια Ολυμπιάδα.

Μετά τα 3 χρυσά στα πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα και τα 2 χρυσά στα παγκόσμια πρωταθλήματα έλειπε η συμμετοχή σε μια Ολυμπιάδα. Τεράστια εμπειρία, ευτυχία, ευλογία να είμαι εδώ μετά από 32 χρόνια ενεργής συμμετοχής στον αθλητισμό.

15 σαν αθλητής και 17 ως προπονητής. Χρόνια πολλά στην Χριστίνα μου που γιορτάζει σήμερα και είμαι για άλλη μια φορά μακριά της και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην σύζυγο μου που στηρίζει την αγάπη μου για την ποδηλασία, τα τελευταία 21 χρόνια και γιορτάσαμε από μακριά την επέτειο μας.

Ευχαριστώ πολύ όλους σας για τα υπέροχα μηνύματα και σας εύχομαι κάθε ευτυχία και κάθε επιθυμία σας να εκπληρωθεί.

Ευχαριστώ πολύ την ομαδαρα μου / οικογένεια ΤΑΛΩΣ ΑΝΕΚ LINES
Ευχαριστώ πολύ την Hellenic Olympic Committee
Ευχαριστώ πολύ την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας – Hellenic Cycling Federation

ΥΓ. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω ακόμα αλλά κάθε μέρα θα δίνω το 1000% για να ξαναβιώσουμε ανάλογες στιγμές.»

JoyMachine

Rabona ad