Μαραντάς: Θετικό αποτέλεσμα το 1-1 αλλά μας στενοχωρεί

Χανιά | 7 Φεβρουαρίου 2016, 21:03

Γλυκόπικρη γεύση άφησε στον Γιώργο Μαραντά το τελικό 1-1 στο Μάλεμε απέναντι στον Κισσαμικό, αφού σύμφωνα με τα λεγόμενά του ο στόχος ήταν η νίκη.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η τοποθέτηση του προπονητή των Τρικάλων ήταν η εξής:

«Ήρθαμε να παίξουμε με μία ομάδα που είναι πάρα πολύ καλή, κυρίως στον αμυντικό της τομέα και νομίζω ότι αυτή είναι η 8η ισοπαλία που έχει. Ξεκινήσαμε αρκετά καλά το παιχνίδι, αλλά δυστυχώς στην πρώτη καλή επίθεση που έκανε ο Κισσαμικός δεχθήκαμε το γκολ. Σε αυτό βέβαια βοήθησε πάρα πολύ και ο αέρας που είχαμε εναντίον μας και δεν μας άφησε να επιτεθούμε καλά. Παρ’ όλα αυτά έτσι όπως εξελίχθηκε το πρώτο ημίχρονο νομίζω ότι ήταν ισορροπημένο το παιχνίδι.

Όσον αφορά το δεύτερο ημίχρονο μιλήσαμε με τους ποδοσφαιριστές μου για το τι πρέπει να κάνουμε. Ειδικά οι αλλαγές που ξεκινήσαμε να πραγματοποιούμε από το 55’-60’ και μετά, μας βοήθησαν πάρα πολύ. Πήραμε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού και δημιουργήσαμε κάποιες φάσεις για να πετύχουμε το γκολ, με πάρα πολύ χαρακτηριστική φάση το τετ-α-τετ που έχασε ο Κουσκουνάς. Το γκολ, αν ερχόταν εκείνη τη στιγμή νομίζω το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό και θα ήταν υπέρ μας. Δυστυχώς ήρθε λίγο πιο αργά, παρ’ όλα αυτά από εκεί και μετά το γκολ, πάλι δημιουργήσαμε μία πολύ καλή ευκαιρία με τον Μουμίν για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε.

Αυτό δεν ήρθε δυστυχώς, αλλά παίξαμε με μία ομάδα πάρα πολύ δυνατή, που έχει πάρει βαθμούς μέσα στην έδρα της από τις ομάδες που διεκδικούν την άνοδο. Το αποτέλεσμα μας στεναχωρεί, αλλά δεν είναι για την ομάδα μου αρνητικό. Είναι ένα θετικό αποτέλεσμα. Όμως μας στεναχωρεί… Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, αλλά είμαστε ικανοποιημένοι από την απόδοσή μας στο δεύτερο ημίχρονο.

Θέλω να πω στον φίλο μου τον Σπύρο (σ.σ. Μπαξεβάνο), ο οποίος κάνει εδώ και 2,5 χρόνια πολύ καλή δουλειά στην ομάδα αυτή, να έχει καλή συνέχεια. Πραγματικά είναι μία ομάδα σε όλη της τη λειτουργία πολύ καλή και χαίρομαι που είναι εδώ σε αυτή την ομάδα ο Σπύρος Μπαξεβάνος».

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards