Μαραντάς: Μέτριο παιχνίδι…

Super League 2 21 Μαρ 2021, 18:39

Ικανοποιημένες θα πρέπει να είναι οι δύο ομάδες από το αποτέλεσμα στα Περιβόλια, σύμφωνα με τον Γιώργο Μαραντά.

Ο συνεργάτης του Μπάμπη Τεννέ στην τεχνική ηγεσία της Ξάνθης, αναγνώρισε την υπεροχή που είχαν τα Χανιά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά τόνισε ότι ουσιαστικά είχαν μία ευκαιρία, χαρακτηρίζοντας το παιχνίδι μέτριο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Ξεκινήσαμε το παιχνίδι στο πρώτο 15λεπτο αρκετά καλά, είχαμε 1-2 ευκαιρίες, αλλά στη συνέχεια παίχτηκε ένα παιχνίδι κέντρου. Στο δεύτερο ημίχρονο φαινόταν ότι η ομάδα των Χανίων είχε την υπεροχή, γιατί εμείς φανήκαμε πάρα πολύ κουρασμένοι και είχε μία ευκαιρία από λάθος δικό μας. Γενικά ήταν ένα μέτριο παιχνίδι, εμένα προσωπικά – αλλά πιστεύω και σε εσάς – δεν μου άρεσε καθόλου. Στο τέλος όπως εξελίχθηκε και οι δύο ομάδες με τον βαθμό πρέπει να είναι ικανοποιημένες. Βέβαια εμείς θέλαμε τη νίκη, όπως και τα Χανιά. Αφού δεν ήρθε όμως, όταν παιχνίδι δεν μπορείς να το κερδίσεις, δεν το χάνεις».

Για τον στόχο της Ξάνθης: «Ο στόχος της Ξάνθης είναι από την αρχή ξεκάθαρος. Θέλουμε αν όχι πρώτοι να βγούμε στην πρώτη δυάδα, όσο πιο ψηλά τόσο καλύτερα, για να διεκδικήσουμε μεγαλύτερες αξιώσεις την άνοδο στα πλέι οφ».

Απόδοση δηλώσεων: athlitiko

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania

Rabona ad