Μαραγκουδάκης: Είδα παλιούς συμπαίκτες και την οικογένειά μου

Γρανίτης | 27 Αυγούστου 2023, 23:19

Χαρούμενος για την επιστροφή του στα Χανιά δήλωσε ο Μπάμπης Μαραγκουδάκης. Ο Χανιώτης αμυντικός του Αστέρα Καισαριανής είχε την ευκαιρία να δει την οικογένειά του η οποία βρέθηκε στο γήπεδο, αλλά και παλιούς φίλος και συμπαίκτες.

Oinolatris

«Είμαι πολύ χαρούμενος που γύρισα, είδα παλιούς συμπαίκτες, οι οποίοι έγιναν αντίπαλοι, είδα την οικογένεια μου και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό», σημείωσε ο Μαραγκουδάκης, ο οποίος να σημειωθεί ότι αγωνίστηκε στο βασικό σχήμα, παίζοντας σε όλο το παιχνίδι και μάλιστα ήταν σχεδόν αλάνθαστος.

Σε ερώτηση για το παιχνίδι και την επικράτηση της ομάδας του είπε: «Ξέραμε ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα η οποία προέρχεται από νταμπλ την προηγούμενη χρονιά. Ξέραμε ότι θα έπαιζε σφιχτή άμυνα και θα μας χτυπούσε με αντεπιθέσεις. Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι, στα πρώτα 25 λεπτά κυριαρχήσαμε, μετά μπήκε λίγο ο εκνευρισμός σε μας αλλά και στην αντίπαλη ομάδα και αυτό δε βοήθησε καθόλου το παιχνίδι. Χάλασε ο ρυθμός στα τελευταία 20 λεπτά και μπήκαμε στο ημίχρονο και είπαμε να συνεχίσουμε αποφασισμένοι αυτό που κάναμε στα πρώτα 25 λεπτά και μέσα στην πρώτη φάση κιόλας νομίζω στο παιχνίδι μας βγήκε το γκολ. Από εκεί και πέρα τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για μας, ανοίχτηκε ο αντίπαλος και είχαμε πολλές ευκαιρίες να δημιουργήσουμε πολλά γκολ, πράγμα το οποίο το κάναμε.

Για το αν σκέφτεται να γυρίσει στα Χανιά: «Αυτή τη στιγμή, στο άμεσο μέλλον, δεν το σκέφτομαι είναι η αλήθεια, βέβαια πότε δεν ξέρεις τι γίνεται. Είναι μία επιλογή για μένα να γυρίσω στα Χανιά, το σκέφτομαι σοβαρά. Τώρα βλέπουμε»…

Για την καριέρα του μέχρι τώρα και την εξέλιξη του: «Είμαι πολύ χαρούμενος για ό,τι έχω καταφέρει μέχρι τώρα. Θεωρώ ότι αυτό που ήθελα δεν το έχω αποκτήσει. Βέβαια ίσως να μην το κυνήγησα και πολύ, αλλά θεωρώ ότι στα επαγγελματικά μου, πέρα από το ποδόσφαιρο, είμαι πολύ πετυχημένος. Οπότε, είμαι πολύ χαρούμενος που έχω καταφέρει ν’ ασχοληθώ με δύο πράγματα αυτή τη στιγμή, την γυμναστική και το ποδόσφαιρο. Θεωρώ ότι είμαι σε ένα καλό επίπεδο και στα δύο και είμαι ευχαριστημένος με αυτά που έχω».

 

Estrella
Papantonakis Cards
Drunk_VANtage
Holidays Chania
Group 24 Security
Crepaland Greece
Digenakis
Crepe Factory Chania
Poppies sexy show club

Rabona ad