Μαραγκάκης: Να βοηθήσουμε αυτούς που το έχουν ανάγκη

Ρέθυμνο Cretan Kings | 12 Δεκεμβρίου 2019, 18:24

Ο γκαρντ του Ρεθύμνου Cretan Kings, Παντελής Μαραγκάκης, παρακίνησε τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα του στο επερχόμενο ματς του Σαββάτου με τον Ιωνικό για δύο λόγους.

Πρώτον, για να πάρει η ομάδα του το “ροζ” φύλλο αγώνα κόντρα στον Ιωνικό και να ανέλθει βαθμολογικά και δεύτερον, για να δείξει το ανθρώπινο του πρόσωπο σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Πώς; Με την κοινωνική δράση «Βάλε και εσύ καλάθι, μπορείς» όπου, οι φίλαθλοι αντί για εισιτήριο, θα προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας.

Μιλώντας στο επίσημο site της ομάδας του ο νεαρός γκαρντ επισήμανε τα εξής:

«Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να αναφερθώ στη μεγάλη και σημαντική προσπάθεια που κάνει η ομάδα μου το Σάββατο. Πρόκειται για μία δράση που αποδεικνύει ξανά το κοινωνικό της πρόσωπο. Για αυτόν τον λόγο καλώ όλο τον κόσμο να έρθει, να μας βοηθήσει και ταυτόχρονα να προσφέρει τρόφιμα, τα οποία θα διατεθούν στα συσσίτια της πόλης μας».

Στη συνέχεια, εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη νίκη, κάτι που θα βοηθήσει την ομάδα του Ρεθύμνου στην προσπάθεια της για παραμονή στην κατηγορία. «Ολοι στην ομάδα είμαστε αποφασισμένοι να επιστρέψουμε στις επιτυχίες κόντρα στον Ιωνικό. Η εβδομάδα προπονήσεων είναι πολύ δυνατή και είμαστε σίγουροι ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε τους δύο βαθμούς που θα μας βοηθήσουν να απομακρυνθούμε από τη ζώνη του υποβιβασμού».

Τέλος, επαίνεσε την ομάδα του για τη δυναμική που δείχνει στα εντός έδρας παιχνίδια αλλά άσκησε κριτική και για την εκτός έδρας συμπεριφορά. «Στα εντός έδρας παιχνίδια έχουμε δείξει μεγάλη διαφορά στην απόδοση μας. Ο λόγος είναι ότι αισθανόμαστε καλύτερα στο γήπεδο μας, με τον κόσμο να μας βοηθάει πάρα πολύ σε αυτό, δίνοντας την απαραίτητη ώθηση και ψυχολογία. Φυσικά πρέπει να βρούμε τον τρόπο να εμφανιζόμαστε εξίσου ανταγωνιστικοί και στα εκτός έδρας ματς γιατί χρειαζόμαστε τις νίκες και μακριά από το Ρέθυμνο για να πετύχουμε πιο εύκολα τον στόχο μας».

zgas

Rabona ad