Μάντζης: Του χρόνου μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα πράγματα

Χανιά | 30 Μαΐου 2016, 13:14

Ο Βασίλης Μάντζης που αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ για τον Κισσαμικό με 8 γκολ στη Φούτμπολ Λιγκ και 1 στο Κύπελλο, εξέφρασε την πίστη για τη νέα χρονιά ότι η ομάδα του μπορεί να πετύχει περισσότερα πράγματα.

/Bella Pizza

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θέλαμε να κλείσουμε τη χρονιά με μία νίκη, γιατί κάναμε μία πολύ καλή σεζόν, αλλά δεν τα καταφέραμε. Κάναμε δεύτερη συνεχόμενη ήττα και νομίζω ότι είναι μόλις η δεύτερη φορά που συνέβη αυτό. Από εκεί και πέρα δεν είχε ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία η ήττα, μόνο για την εικόνα μας και δεν νομίζω ότι μας επηρεάζει σε κάτι. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου για τη χρονιά που περάσαμε, τη διοίκηση, τον κόουτς και όλο το τιμ. Προσπαθήσαμε αρκετά να κάνουμε αυτό που πρέπει και το κάναμε και πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε και περισσότερα πράγματα».

Για την Αναγέννηση Καρδίτσας ο Στέργιος Δημόπουλος ανέφερε τα εξής: «Κλείσαμε τη σεζόν με μία νίκη και είμαστε όλοι χαρούμενοι γι’ αυτό. Πετύχαμε τον στόχο μας και ήρθε η ώρα να ξεκουραστούμε και να κοιτάξουμε τι θα γίνει με την ομάδα. Εύχομαι σε όλους τα καλύτερα. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Κισσαμικού κι εύχομαι και τη νέα χρονιά να συνεχίσει έτσι».

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad