Μάντζιος: Τέτοια παιχνίδια είναι τα λεγόμενα δύσκολα και πονηρά

Α.Ο. Χανιά | 18 Φεβρουαρίου 2017, 19:49

Το εγκώμιο των παικτών του έπλεξε ο Ακης Μάντζιος για τη σπουδαία νίκη που κατάφεραν επί του Α.Ο. Χανιά. «Είχαμε ν’ αντιμετωπίσουμε μία ομάδα η οποία στα τελευταία 7 παιχνίδια ήταν αήττητη με πάρα πολύ καλή ψυχολογία, αλλά καταφέραμε μια δίκαιη, δικαιότατη νίκη που μας φέρνει στην κορυφή», τόνισε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του.

Γενικώς, ο τεχνικός του Απόλλωνα παρουσιάστηκε εγκρατής σε όσα είπε, σημειώνοντας ότι είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα του ότι βρίσκεται και πάλι στην 1η θέση της βαθμολογίας.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του τεχνικού του Απόλλωνα:

«Είχαμε ν’ αντιμετωπίσουμε μία ομάδα η οποία στα τελευταία επτά παιχνίδια ήταν αήττητη με πάρα πολύ καλή ψυχολογία, ένα δύσκολο παιχνίδι και το είδαμε αυτό από την αρχή. Πήγε πολύ στη δύναμη και δεν είχε πολύ καλή ποιότητα. Καταφέραμε να κάνουμε δύο γκολ στο α’ ημίχρονο και νομίζω ότι μετά το έργο έγινε πιο εύκολο για μας. Μια δίκαιη, δικαιότατη νίκη που μας φέρνει στην κορυφή. Τελειώνει ο α’ γύρος και είμαστε πρώτοι. Εχουμε μπροστά μας άλλα 17 παιχνίδια για να μπορέσουμε να διατηρήσουμε την ομάδα εκεί που είμαστε τώρα και να πανηγυρίσουμε όλοι την άνοδο στο τέλος του πρωταθλήματος και την επαναφορά του Απόλλωνα στη Σούπερ Λιγκ. Να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Ηταν πολύ συγκεντρωμένοι. Τέτοια παιχνίδια είναι τα λεγόμενα δύσκολα και πονηρά, άμα εφησυχάσεις μπορεί να πάθεις ζημιά και στο κομμάτι αυτό είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη συμπεριφορά τω παικτών μου. Ολα τα παιχνίδια για μας είναι δύσκολα, δεν μας χαρίζεται κανένας. Θέλουμε να μείνουμε εδώ που είμαστε, στην 1η θέση».

Για το ότι οι ομάδες που παλεύουν για την άνοδο είναι πολύ κοντά η μία στην άλλη: «Ετσι ακριβώς, γι’ αυτό λέω ότι χρειάζεται πολύ υπομονή και προσπάθεια μέχρι το τέλος. Εχει πολλά παιχνίδια. Δεν έχουμε εφησυχάσει ούτε έχει τελειώσει κάτι από τώρα. Μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν πάρα πολύ καλές και ιστορικές ομάδες. Δεν έχουμε καταφέρει ακόμα τίποτα. Μπορεί να έχουμε μια ασφάλεια αυτή τη στιγμή, αλλά πρέπει να είμαστε πάρα πολύ πειθαρχημένοι και σοβαροί στη συνέχεια».

Για το αν ήταν ένα “στοίχημα” για τον Απόλλωνα να επιβληθεί ενός αντιπάλου με 7 σερί θετικά αποτελέσματα: «Δεν θα έλεγα ότι είναι στοίχημα. Η ομάδα έχει παίξει παιχνίδια με δύσκολους αντιπάλους και πιο ψηλά στη βαθμολογία. Σίγουρα, είχαμε ν’ αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με καλή ψυχολογία και που ήταν αήττητη γι’ αυτό προετοιμαστήκαμε κατάλληλα και είπα συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί μπήκαμε πολύ συγκεντρωμένοι. Οταν κάνεις πρωταθλητισμό δεν πρέπει να είσαι ποτέ χαλαρός, όταν τελειώσει το πρωτάθλημα θα χαλαρώσουμε».

Για το ότι ο α’ γύρος τελειώνει με την ομάδα του αήττητη: «Σημαντικό αλλά δεν φτάνει. Εχουμε άλλα 17 ματς. Μακάρι να μείνουμε αήττητοι σε όλο το πρωτάθλημα αλλά αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να βγει η ομάδα Σούπερ Λιγκ. Αυτός είναι ο στόχος και τίποτε άλλο».

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad