Μανούσος: Στο τέλος θα δούμε πού θα φτάσουμε

Πλατανιάς | 29 Ιανουαρίου 2017, 23:22

Ο MVP του αγώνα με την Κέρκυρα χάρη στο πέναλτι που κέρδισε και στο οποίο ευστόχησε, Γιώργος Μανούσος, τόνισε ότι στο τέλος θα γίνει το... ταμείο για τον Πλατανιά για το πού μπορεί να φτάσει η φετινή προσπάθεια.

Ακολουθούν οι δηλώσεις που έκανε κατά την βράβευσή του μετά το τέλος του αγώνα.

«Ηταν μια ομαδική προσπάθεια απ’ όλα τα παιδιά. Νομίζω ότι παίξαμε απέναντι σ’ έναν καλό αντίπαλο που προερχόταν από θετικά αποτελέσματα και είχε ανεβασμένη ψυχολογία. Είναι μια ομάδα που ειδικά εκτός έδρας είναι πολύ δύσκολη. Ευτυχώς, παρόλο που βρεθήκαμε πίσω στο ημίχρονο, είπαμε στα αποδυτήρια ότι πάμε για να γυρίσουμε το παιχνίδι. Καταφέραμε και βάλαμε ένα γρήγορο γκολ και από εκεί και πέρα πιέσαμε ακόμα περισσότερο τον αντίπαλο και καταφέραμε και σκοράραμε, παίρνοντας μια σπουδαία νίκη».

Πού το πάει ο Πλατανιάς, ποιο στόχο έχετε από εδώ και πέρα;

«Ο στόχος αρχικά ήταν η γρήγορη παραμονή. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, δουλεύουμε πάνω στον αντίπαλο και νομίζω ότι η δουλειά και η προσπάθεια βγαίνουν κάθε εβδομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Οσο περνάει ο καιρός και παίρνουμε βαθμούς θα παίζουμε με περισσότερη ηρεμία, χωρίς άγχος και θα δούμε στο τέλος πού θα φτάσουμε».

Είναι στόχος να φτάσετε στο Κύπελλο όσο πιο μακριά γίνεται;

«Ναι σίγουρα θέλουμε. Τώρα θα πάμε στα Γιάννενα και θα διεκδικήσουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση».  

Estrella
Auto KCS

Rabona ad