Μανούσος: Ολα τα παιδιά με αγκάλιασαν από την πρώτη μέρα

Πλατανιάς | 4 Ιουλίου 2016, 22:04

Χαρούμενος για την παρουσία του στον Πλατανιά δήλωσε ο Μανούσος, που χαρακτηρίζει τη νέα του ομάδα ως οικογένεια. Στόχος για τη νέα χρονιά, «να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω από πέρσι», όπως είπε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις από τον Μανούσο έχουν ως εξής: «Θέλω να ευχηθώ να έχουμε υγεία πάνω απ’ όλα. Να ξεκινήσει καλά η χρονιά, να μην έχουμε τραυματισμούς και πιστεύω ότι θα πάνε καλά τα πράγματα. Ήρθα σε μία ομάδα, η οποία έχει πάρα πολύ καλό κλίμα. Κατευθείαν όλα τα παιδιά με αγκάλιασαν και αισθάνθηκα από την πρώτη κιόλας μέρα ότι ήρθα σε μία ομάδα η οποία είναι με όλη τη σημασία της λέξης οικογένεια. Χαίρομαι πάρα πολύ γι’ αυτό και οι ευχές μου είναι να έχουμε μία χρονιά με υγεία, χωρίς τραυματισμούς και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Για τους στόχους της ομάδας και τους δικούς του: «Να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω από πέρσι».

Για το γεγονός ότι είχε πολλές προτάσεις αλλά επέλεξε τον Πλατανιά: «Δεν θέλω να αναφερθώ αν είχα προτάσεις, είχα κάποιες ομάδες να πάω, αλλά θεωρώ ότι ήρθα στην ομάδα που με ήθελε περισσότερο, το είπα και όπως δηλώσεις μου. Είμαι χαρούμενος γι’ αυτό και ευελπιστώ να δικαιώσω όπως ανθρώπους που με επέλεξαν να έρθω εδώ».

Για το αν έπαιξε σημασία στην απόφασή του η παρουσία όπως έμπειρου και γνωστού προπονητή όπως ο Παράσχος: «Νομίζω ότι πιο πολύ σημασία έπαιξε ο προπονητής, γι’ αυτό και επέλεξα να έρθω».

Για το αν μπορεί ο Πλατανιάς να κάνει ανάλογη πορεία με την περσινή: «Ναι, σίγουρα. Μπορεί να κάνει και καλύτερη πορεία. Απλά καλύτερα να κρατάμε μικρό καλάθι. Πρώτα απ’ όλα να έχουμε υγεία και νομίζω ότι σιγά-σιγά θα πάνε όλα καλά».

Estrella
Auto KCS

Rabona ad