Μανούσος: Εύχομαι να συνεχίσω να δίνω χαρά εγώ και οι συμπαίκτες μου στον κόσμο

Πλατανιάς | 17 Σεπτεμβρίου 2016, 22:41

Ο Γιώργος Μανούσος... συστήθηκε στο χανιώτικο κοινό των Περιβολίων με δύο γκολ και μια υπέροχη εμφάνιση και κερδίζοντας τον τίτλο του ΕΛΕΠΑΠ-MVP. Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής στις δηλώσεις του εμφανίστηκε ικανοποιημένος, εκφράζοντας την ευχή η εμφάνιση η δική του αλλά των συμπαικτών του να έχει ανάλογη συνέχεια.

Σύμφωνα με όσα είπε: «Θέλαμε να συνεχίσουμε με ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα για να έχει αξία το διπλό στην Κέρκυρα και τα καταφέραμε. Φάνηκε ότι αγχωθήκαμε λίγο στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά ευτυχώς καταφέραμε και πήραμε τρεις βαθμούς που είναι πολύ σημαντικοί για τη συνέχεια. Έχουμε κάνει μια καλή αρχή και πάμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο που δουλεύουμε στην προπόνηση για τα πάρουμε κι άλλα θετικά αποτελέσματα».

Manousos

Για το πώς κρίνει το 2 στα 2 με το οποίο έχει ξεκινήσει η ομάδα του στο πρωτάθλημα: «Δουλεύουμε κάθε εβδομάδα ξεχωριστά αναλόγως με τον αντίπαλο. Νομίζω ότι μέχρι στιγμής έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά από την αρχή της προετοιμασίας. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά και στο τακτικό κομμάτι αλλά και στο θέμα της αντοχής. Είναι ακόμα νωρίς και νομίζω ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα βελτιωνόμαστε ακόμα περισσότερο για να κάνουμε τον κόσμο μας να φεύγει ευχαριστημένος από το γήπεδο».

Manousos1

Για το ότι αναπτύσσεται μία ιδιαίτερη σχέση με τον κόσμο: «Τον ευχαριστώ πάρα πολύ. Μακάρι να του δίνω χαρά και εγώ και οι συμπαίκτες μου. Δεν έχει σημασία ότι έβαλα εγώ δύο γκολ, η προσπάθεια είναι ομαδική και μέσα από ομαδική προσπάθεια βγαίνουν πολύ σημαντικά πράγματα για την ομάδα και για τον κάθε ποδοσφαιριστή».

Estrella
Auto KCS

Rabona ad