Η ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Facebook αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Ήρθε η στιγμή μετά από 4 χρόνια να αποχαιρετήσω την ομάδα της Παλαιόχωρας. Είμαι χαρούμενος που αποτέλεσα μέλος και αρχηγός της ομάδας αυτά τα χρόνια. Φεύγω γεμάτος όμορφες αναμνήσεις, όπως την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο Α’ τοπικό, την ιστορική πρώτη συμμετοχή της ομάδας στη Γ’ εθνική, όπως και την κατάκτηση του σούπερ καπ.
Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα αυτά τα 4 χρόνια παίκτες, προπονητές, διοίκηση και να ευχηθώ στην ομάδα της Παλαιόχωρας καλή επιτυχία στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής και εύχομαι να πετύχει κάθε της στόχο.
Με εκτίμηση
Μανουσάκης Αντώνης»
Ο Αντώνης Μανουσάκης ξεκίνησε την καριέρα του από την Παλαιόχωρα. Στη συνέχεια μετέβη στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, όπου παρέμεινε για μία σεζόν, πριν επέστρεψε στην Κρήτη για λογαριασμό του ΟΦΗ για δύο αγωνιστικές χρονιές όπου πάλι βρισκόταν στην ομάδα νέων.
Την πρώτη του “γεμάτη” σεζόν έκανε στον ΠΑΟ Κρουσώνα στην -τότε- Δ’ Εθνική, για να ακολουθήσει ο Οδυσσέας Νυδρίου στην ίδια κατηγορία, ενώ μετά υπήρξε μέλος της ιστορικής ομάδας του Πλατανιά που κέρδισε την άνοδο στην Α’ Εθνική, καταγράφοντας σ’ αυτή 8 συμμετοχές.
Ακολούθησε ο Απόλλων Καλαμαριάς (Γ’ Εθνική), ενώ τη διετία 2013-2015 αγωνίστηκε με τη φανέλα της Επισκοπής στη Β’ Εθνική, καταγράφοντας 41 συμμετοχές και 2 τέρματα. Πριν “κατηφορίσει” για τα πάτρια εδάφη είχε ένα πέρασμα από τον Παναργειακό και την Καλαμάτα στη Γ’ Εθνική.
