Μανωλόπουλος: «Ο κόσμος εδώ είναι ένθερμος, μπασκετικός»

Μπάσκετ 10 Νοεμβρίου 2022, 20:48

Στη δεδομένη στήριξη του φίλαθλου κόσμου της Κρήτης υπολογίζει ο προπονητής της Εθνικής, Σωτήρης Μανωλόπουλος, στην αναμέτρηση της Παρασκευής με τη Λετονία (11/11, 19:00) στα «Δύο Αοράκια».

KTEO Κρήτης

Ο προπονητής του Ελληνικού συγκροτήματος, Σωτήρης Μανωλόπουλος, μιλώντας στη media day πριν την προπόνηση της Πέμπτης στα «Δύο Αοράκια» ανέφερε…

Για το παιχνίδι με τη Λετονία: «Ξέραμε ότι θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι όλοι οι παίκτες θέλουν να αγωνιστούν με την Εθνική ομάδα. Οι συνθήκες όμως δεν είναι οι καλύτερες και δεν μπορεί να γίνει αυτό με όλους.

Είχαμε την ατυχία με τον Αγραβάνη, αλλά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με τα παιδιά που είναι εδώ. Η προσπάθεια που έχουν κάνει είναι συγκινητική και θα έρθουν για να παλέψουν και να δώσουν το 100%. Αυτό είναι μια υπόσχεση από μας.»

Για την εξ αποστάσεως συνεργασία με τον Δημήτρη Ιτούδη: «Η επικοινωνία είναι καθημερινή, πολλές φορές τη μέρα. Υπάρχει θέληση από τον κόουτς να είναι εδώ. Γνωρίζει τα πάντα, έστω και εξ αποστάσεως με όσες δυσκολίες συνεπάγεται αυτό, αλλά είναι ένας πολύ έμπειρος προπονητής και είναι σίγουρο ότι θα έρθει κι αυτός να δώσει τον αγώνα του.»

Για το αν υπολογίζεται ο Νικ Καλάθης για τον αγώνα της Παρασκευής: «Θέληση οπωσδήποτε υπάρχει, αλλά δεν είναι εύκολο γιατί παίζει σήμερα και πρέπει να ταξιδέψει. Υπάρχουν κάποιες ώρες για να το σκεφτούμε και να το δούμε. Δεν θέλουμε να βάλουμε σε κίνδυνο το παιδί, πάνω από όλα είναι η υγεία του. Θα το δούμε όμως.»

Για τη στήριξη του κόσμου καθώς το γήπεδο στο Ηράκλειο θα είναι κατάμεστο: «Ξέρουμε ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Ο κόσμος εδώ είναι ένθερμος, μπασκετικός και οι παίκτες μας περιμένουν πώς και πώς να παίξουν. Θα είναι τεράστια η βοήθεια του κόσμου.»

Rabona ad