Μανωλακάκης: Τοπικό ντέρμπι με Ρεθυμνιακό

Γ' Εθνική 24 Οκτ 2020, 19:00

Ρεθυμνιώτικο ντέρμπι την Κυριακή στη Σοχώρα με τον Ρεθυμνιακό να υποδέχεται τον Άρη Ρεθύμνου. Ο Δημήτρης Μανωλακάκης αναλύει τις προσδοκίες του από το ματς.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη (και πρώην παίκτης της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ) μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του απαντώντας στις κάτωθι ερωτήσεις…

Για το ματς με Ρεθυμνιακό: «Έχουμε προετοιμαστεί ψυχολογικά για ένα τοπικό ντέρμπι όπως ξέρουμε, δεν έχουμε κάνει το καλύτερο ξεκίνημα που θα θέλαμε γενικά. Ο Ρεθυμνιακός είναι μία παρά πολύ καλή ομάδα στην κατηγορία για κάθε αντίπαλο και εμείς θα προσπαθήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.»

Πως είναι να επιστρέφεις ως αντίπαλος στη Σοχώρα: «Είναι μια ευχάριστη έκπληξη που επιστρέφω μετά από ένα χρόνο στο Ρέθυμνο και θα βρεθώ αντίπαλος με μια πρώην και ιστορική ομάδα.»

Δύο λόγια για την ομάδα: «Ο Άρης γενικά είναι μία ομάδα του Ρεθύμνου που έχει μαζέψει ένα υλικό από ταλαντούχους Ρεθυμνιώτες κυρίως ποδοσφαιριστές και πιστεύει πολύ σε αυτά τα παιδιά χωρίς ιδιαίτερο μπάτζετ και προσπαθεί παιχνίδι με παιχνίδι να κερδίσει εμπειρίες μέσα από αυτή την κατηγορία και στο τέλος θα κάνουμε το λογαριασμό. Ξέροντας ότι πέφτουν πολλές ομάδες χωρίς να φοβόμαστε τίποτα.»

Estrella
Auto KCS
agrosimvouli-300x250

Rabona ad