Μάνατζερ Ταραλίδη: Οι αοριστίες εκθέτουν και προσβάλουν τον φίλο και πελάτη μου

Χανιά | 26 Ιανουαρίου 2016, 19:02

Δηλώσεις, ζητώντας εξηγήσεις για το λόγο που δεν χρησιμοποιείται ο Γιάννης Ταραλίδης από τον Σπύρο Μπαξεβάνο παραχώρησε ο μάνατζερ που ποδοσφαιριστή, Ευκλείδης Κουρτίδης. Σύμφωνα με αυτές, «οι αοριστίες» όπως σημειώνει τις οποίες κατά τον ίδιο παρουσίασε στις τελευταίες του δηλώσεις ο Σπύρος Μπαξεβάνος, «εκθέτουν και προσβάλουν τον φίλο και πελάτη μου και αυτό δεν το ανέχθηκα και ούτε θα το ανεχτώ ποτέ».

Ο κ. Κουρτίδης, μίλησε στο prismasport.gr και είπε τα εξής:

«Σαν εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή του Κισσαμικού Γιάννη Ταραλίδη, είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω στον φίλο μου και προπονητή του Κισσαμικού Σπύρο Μπαξεβανο και να του πω ότι από την μέχρι τώρα ενασχόλησή μου με τα του ποδοσφαίρου γνωρίζω καλά ότι για να θέσεις εκτός πλάνων κάποιον ποδοσφαιριστή από μια ομάδα, οι λόγοι είναι είτε αγωνιστικοί είτε χαρακτήρα.

Δηλαδή ή ο ποδοσφαιριστής δεν έχει καλή απόδοση ούτως ώστε να μην έχει και συμμετοχές είτε είναι κακός χαρακτήρας και δημιουργεί προβλήματα.

Όσον αφορά στην πρώτη περίπτωση λοιπόν ο πελάτης μου ήταν εκ των βασικότατων παιχτών της ομάδας στον πρώτο γύρο κατέχοντας σχεδόν το απόλυτο των συμμετοχών, χαρίζοντας νίκες και πόντους στην ομάδα με τα γκολ του. Οσον αφορά στην δεύτερη περίπτωση τώρα, δεν νομίζω ότι κάποια ομάδα θα έχριζε αρχηγό της κάποιον ο οποίος δεν θα ήταν καλός χαρακτήρας και ισχυρή προσωπικότητα.

Επομένως θα ήθελα να μου απαντήσει ο φίλος μου Σπύρος για τον λόγο τον οποίο τέθηκε εκτός πλάνων ο Γιάννης, μήπως γιατί με την απόδοσή του και τους πόντους που έδωσε στην ομάδα θεωρούν ότι εξασφάλισε την σωτηρία της και τώρα δεν χρειάζεται να συνεχίσουν να πληρώνουν το θεωρητικά βαρύ του συμβόλαιο; Γιατί οι αοριστίες εκθέτουν και προσβάλουν τον φίλο και πελάτη μου και αυτό δεν το ανέχθηκα και ούτε θα το ανεχτώ ποτέ.

Κάποτε τέλος πάντων πρέπει να καταλάβουν και να σέβονται αυτά που υπογράφουν οι πρόεδροι και μεγαλομέτοχοι των ομάδων. Ένας ποδοσφαιριστής με την πορεία και τον χαρακτήρα του Γιάννη δικαιούται περισσότερο σεβασμό και πιο ξεκάθαρες απαντήσεις.

Ελπίζω να μην χρειαστεί να επανέλθω».

Δείτε εδώ τι είχε πει μετά το παιχνίδι με την Κέρκυρα για τον Ταραλίδη ο Σπύρος Μπαξεβάνος.

Επίσης πριν από αυτές τις δηλώσεις, είχε μιλήσει -στην ίδια ιστοσελίδα- ο παίκτης του Κισσαμικού λέγοντας τα εξής:

«Νομίζω πως 18 σχεδόν χρόνια στις επαγγελματικές κατηγορίες ήρθε η ώρα να κάνω ένα μικρό απολογισμό. Μέσα σε αυτά τα χρόνια, με κορυφαία αυτά στον Ολυμπιακό, έχω ζήσει μοναδικές στιγμές για τις οποίες θα είμαι πάντα ευγνώμων, έχω γνωρίσει πολύ σημαντικούς ανθρώπους με αξιοζήλευτη προσωπικότητα, ανθρώπους που ξέρουν να εκτιμούν, να σέβονται και να “παίζουν δίκαια” κάτι που σίγουρα έχω μάθει και πάντα επιδιώκω να κάνω και εγώ.

Έχω γνωρίσει όμως και την ανάποδη πλευρά, την πλευρά της εκμετάλλευσης και της αδικίας από ανθρώπους που δεν ξέρουν τι θα πει “fair play” και που έχουν μάθει να θυσιάζουν τους πάντες και τα πάντα προκειμένου να πετύχουν το σκοπό τους χωρίς να υπολογίζουν απολύτως τίποτα. Κάτι που σίγουρα έχω μάθει να ΜΗΝ κάνω εγώ.

Στην ζωή όλα είναι επιλογές και εγώ τις δικές μου τις έκανα. Μπορεί πολλές από αυτές να ήταν λάθος και να μου κόστισαν πολύ ακριβά αλλά δεν μετανιώνω γιατί πήρα μαθήματα ζωής. Για το μόνο που μετανιώνω είναι που δεν εκτίμησα σωστά κάποιους ανθρώπους που ήθελαν πραγματικά να είναι δίπλα μου, ενώ συγχρόνως άφησα κάποιους άλλους που δεν άξιζαν μία να με εκμεταλλευτούν και να παίξουν το παιχνίδι τους εις βάρος μου.

Όμως αυτό τελείωσε κάπου εδώ. Ευθύνες που δεν μου ανήκουν δεν θα τις πάρω πια και δεν θα επιτρέψω και σε κανέναν να τις ρίχνει επάνω μου βλάπτοντας εμένα και την οικογένειά μου. Από εδώ και πέρα λοιπόν τα πράγματα παίρνουν μια άλλη τροπή και ο καθένας θα πάρει αυτό που του αξίζει, γιατί σίγουρα όσα λάθη και αν έχω κάνει αυτό που έχω πάρει εγώ μέχρι τώρα δεν μου αξίζει.

Η καλοσύνη, η ανοχή και το φιλότιμο έχουν ένα όριο και αυτοί που θέλουν να τα πατήσουν με οποιοδήποτε ύπουλο τρόπο θα έχουν και την ανάλογη μεταχείριση»…  

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania