Μαναρώλης: Το αποτέλεσμα είναι αντίθετο με την εικόνα του αγώνα

Άρης Σούδας ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 21 Οκτωβρίου 2020, 19:00

Κάτι παραπάνω άξιζε στο χανιώτικο ντέρμπι με το ΣΥΝΚΑ ο Αρης Σούδας, σύμφωνα με όσα δήλωσε μετά το τέλος του ματς ο Νίκος Μαναρώλης.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο τεχνικός του Αρη, στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του είχε την κυριαρχία και τις ευκαιρίες, τις οποίες τελικά δεν αξιοποίησε για να φτάσει σε κάποιο γκολ.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η εικόνα του παιχνιδιού είναι ακριβώς αντίθετη με το αποτέλεσμα. Δηλαδή είχαμε την κυριαρχία, τη μεγάλη κατοχή της μπάλας. Βρήκαμε ένα αντίπαλο οποίος έπαιζε κυρίως στο μισό γήπεδο, προσπαθούσε με αντεπιθέσεις.

Λόγω του καιρού, βρήκε μία στιγμή αδράνειας, μία παιδική αφέλεια και πιστεύω ότι αν δεν γινόταν το πέναλτι, όσο και να παίζαμε με αυτό τον τρόπο, γκολ δεν θα δεχόμασταν.

Υπάρχει και αυτό το στυλ ποδοσφαίρου, αυτός ο τρόπος νίκης. Δυστυχώς εμείς δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες που μας δοθήκανε, δεν ήτανε και πολλές και δεν αξιοποιήσαμε περισσότερο την κατοχή της μπάλας.

Την Κυριακή παίζουμε μ’ έναν δυνατό αντίπαλο εκτός έδρας, τον Πόρο. Είναι μία πολύ καλή ομάδα, είμαστε υποχρεωμένοι, θα πρέπει να ανασυνταχθούμε. Να δούμε το παιχνίδι σε βίντεο, να δουλέψουμε πάνω στα λάθη και να πάμε εκεί για το καλύτερο δυνατό.»

 

Estrella