Μαναρώλης: Δεν ασχολούμαστε με το αποτέλεσμα, αλλά με την εξέλιξη των παιδιών

Πλατανιάς Κύπελλο Χανίων | 15 Φεβρουαρίου 2017, 23:02

Παιχνίδι, ειδικών συνθηκών, χαρακτήρισε τον ημιτελικό του Κυπέλλου Χανίων του Πλατανιά με τον Άρη Σούδας ο Νίκος Μαναρώλης, που τόνισε ότι η ομάδα του παρότι δέχτηκε πρώτη κόκκινη πίστεψε στην πρόκριση και δεν παρέκλινε από το πλάνο της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο athlitiko.gr ο προπονητής της Κ20 των “ερυθρόλευκων”, που φέτος εντυπωσιάζουν με τις εμφανίσεις τους σε πρωτάθλημα Νέων της Super League και Κύπελλο Χανίων: «Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι, ειδικών συνθηκών, θα έλεγα. Η ομάδα η δική μας κέρδισε τον ίδιο της τον εαυτό, από την άποψη ότι παρατάχθηκε με πάρα πολλές αλλαγές σε σχέση με την ομάδα της Κ20 που κατεβαίνει στα παιχνίδια της Super League. Ήταν το μεγάλο στοίχημα για εμάς, το πόσο θα έχει η ομάδα την ομοιογένεια που έχει στο πρωτάθλημα μετά από τόσες πολλές αλλαγές σε σχέση με αυτό. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν πάρα πολύ, απέναντι σε έναν αντίπαλο ο οποίος είχε μία κατεύθυνση στο παιχνίδι του και φάνηκε από την αρχή ότι δεν ήθελε να το ανοίξει στον ρυθμό, λόγω του πλεονεκτήματος που έχουμε εμείς στη φυσική κατάσταση. Μας βόλεψε πολύ ότι ο αντίπαλος δεν άλλαξε τον σχεδιασμό και την κατεύθυνσή του μετά την κόκκινη τη δική μας. Εμείς πάλι με παίκτη λιγότερο προσπαθήσαμε να παίξουμε και στο τέλος πιστεύω ότι κέρδισε η ομάδα που ήταν καλύτερη στο γήπεδο, δεν θα πω που το ήθελε περισσότερο, αλλά η ομάδα που το πίστεψε έστω κι αν έμεινε πρώτη με παίκτη λιγότερο και κατόρθωσε τελικά να φτάσει στον στόχο της, που ήταν μέσα από το ποδόσφαιρο να βάλει γκολ».

Για το τι έχει αλλάξει φέτος και υπάρχει αυτή η εξαιρετική εικόνα από τα παιδιά της Κ20 σε πρωτάθλημα και Κύπελλο: «Η πορεία στο Κύπελλο θα έλεγα ότι ήταν αναμενόμενη, από τη στιγμή που αποφάσισε ο Ερασιτέχνης Πλατανιάς να κατεβάσει τα μεγαλύτερα ηλικιακά παιδιά της Κ20, κι όχι της Κ17. Εμάς αυτό που πραγματικά έχει αλλάξει στην ομάδα και το εισπράττουμε καθημερινά έχει να κάνει με την ποιότητα της ομάδας και τη δουλειά που γίνεται. Δεν ασχολούμαστε με το αποτέλεσμα, όσο κι αν φαίνεται κυνικό αυτό, ασχολούμαστε πάρα πολύ με την εξέλιξη των παιδιών. Σε αυτό το κομμάτι η διοίκηση μας έχει στηρίξει πάρα πολύ. Πρόσφατα έγιναν άλλα δύο παιδιά επαγγελματίες, που τελικά είναι ο αυτοσκοπός αυτής της ομάδας. Να προοδεύσουν παιδιά, να φύγουμε από εμάς και να καταλήξουν στην πρώτη ομάδα».

 

karta antonis garden

Rabona ad