Μάναλης: Δεν έφταιγε μόνον ο Μπαξεβάνος κι εμείς φταίμε

Χανιά | 20 Νοεμβρίου 2022, 20:19

Ο Γιώργος Μάναλης, που ήταν ο παίκτης που άνοιξε το σκορ για την ομάδα του στον Γάλλο, ήταν αυτός που παραχώρησε δηλώσεις. Ο έμπειρος επιθετικός των Χανίων τοποθετήθηκε μάλιστα και για την αποχώρηση του Σπύρου Μπαξεβάνου.

/Bella Pizza

«Ξέραμε για τη φυγή του προπονητή ότι δε φταίει πάντα μόνο ο προπονητής κι εμείς οι παίκτες φταίμε, όλοι έχουμε μερίδιο, κανέναν δεν χαροποίησε αυτό το γεγονός», τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ ειδική αναφορά έκανε και στην ομάδα του, δείχνοντας ότι είναι χαρούμενος που βρίσκεται στις τάξεις της… «Τα Χανιά έχουν ανθρώπους που αγαπάνε την ομάδα, έχουν κόσμο, παρέχουν όλα τα εχέγγυα στους ποδοσφαιριστές και έπρεπε να δείξουμε αντίδραση», ήταν το σχόλιό του.

Αναλυτικότερα οι δηλώσεις του:

«Είναι το πρώτο μου γκολ με την ομάδα, οπότε αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό. Προερχόμασταν από μία ήττα στην πρεμιέρα με μία όχι και τόσο καλή εμφάνιση θα έλεγα, αλλά αυτή η νίκη ήρθε σ’ ένα παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα όπου ήταν και ένα τοπικό ντέρμπι. Νομίζω ότι όλες οι συγκυρίες ήταν πάρα πολύ δύσκολες, αλλά ήταν μία ευκαιρία ν’ ανατρέψουμε το άσχημο ξεκίνημα που κάναμε. Οταν ξεκινάς έχοντας τον αέρα κόντρα και καταφέρνεις στα πρώτα λεπτά να προηγηθείς, μόνο το ψυχολογικό αβαντάζ που αποκτάς απέναντι στον αντίπαλο νομίζω ότι αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός στη διάρκεια του παιχνιδιού. Ηταν ένα παιχνίδι που πήγε σε πολλές μονομαχίες, το περιμέναμε, το ξέραμε, ο αγωνιστικός χώρος ήταν καλός, ο καιρός όμως λόγω του αέρα δε μας άφησε να υπάρξει πάρα πολύ ποιότητα. Θεωρώ ότι εμείς καταφέραμε και βγάλαμε κάποιες φάσεις, δημιουργήσαμε, ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι. Ξέραμε για τη φυγή του προπονητή ότι δε φταίει πάντα μόνο ο προπονητής και εμείς οι παίκτες φταίμε, όλοι έχουμε μερίδιο, κανέναν δεν χαροποίησε αυτό το γεγονός. Επρεπε όμως όλοι να δείξουμε ότι η ομάδα έχει σφυγμό, ήμασταν πραγματικά πολύ οργανωμένοι. Τα Χανιά έχουν ανθρώπους που αγαπάνε την ομάδα, έχουν κόσμο, παρέχουν όλα τα εχέγγυα στους ποδοσφαιριστές και έπρεπε να δείξουμε αντίδραση. Νομίζω ότι τη δείξαμε με βάση το αποτέλεσμα, αλλά και την εικόνα μας στο γήπεδο. Στην τελική δεν έγινε και τίποτα, ένα παιχνίδι κερδίσαμε στην 2η αγωνιστική για εμάς, είναι όμως μια καλή αρχή για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και να εξελιχθούμε».

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad