Μάναλης: Αποτέλεσμα που μας πηγαίνει πίσω

Χανιά | 18 Μαρτίου 2023, 18:48

Την απογοήτευση του για την ήττα που γνώρισαν τα Χανιά από τον Ολυμπιακό Β εξέφρασε στις δηλώσεις που παραχώρησε ο Γιώργος Μάναλης.

/Bella Pizza

Οπως τόνισε ο έμπειρος επιθετικός κανείς από τους συμπαίκτες του ούτε και ο ίδιος είναι ευχαριστημένος από την βαθμολογική θέση που κατέχουν τα Χανιά αυτή τη στιγμή.

Σύμφωνα με όσα είπε: «Προερχόμασταν από ένα άσχημο αποτέλεσμα, ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός έχει παιδιά με αρκετή ποιότητα, αλλά εμείς είχαμε ως στόχο να επανέλθουμε στις νίκες. Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο είχαμε μία αρκετά καλή εικόνα, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν νομίζω αυτοί που έπρεπε. Τώρα, το μόνο που πρέπει να κάνουμε, είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να κάνουμε όλοι την αυτοκριτική μας. Είναι κι αυτό ένα αποτέλεσμα που μας πηγαίνει πίσω. Σίγουρα είμαστε σε κακή βαθμολογική κατάσταση, δε νομίζω ότι κανείς από μας θέλει να βρίσκεται σε αυτή τη θέση και κυρίως να φέρνουμε αυτά τα αποτελέσματα, αλλά το μόνο που πρέπει να κάνουμε, είναι να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε όλοι ένα βήμα μπροστά για να βοηθήσουμε την ομάδα», κατέληξε ο Γ. Μάναλης.

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad