Μάλλον ανακοινώσεις με Μάνο – Κίνηση και για αριστερό μπακ

Χανιά | 16 Σεπτεμβρίου 2023, 19:30

Ποδοσφαιριστής των Χανίων όπως όλα δείχνουν θ’ αποτελέσει ο Δημήτρης Μάνος με τις ανακοινώσεις ν' αναμένονται κατά πάσα πιθανότητα την επόμενη εβδομάδα.

/Bella Pizza

Ο 29χρονος επιθετικός εξακολουθεί να βρίσκεται στα Χανιά και αυτό που μένει, είναι να οριστικοποιηθεί η απόκτηση του. Να σημειωθεί ότι υπέρ της ένταξής του στο ρόστερ τάσσεται ο Γιάννης Ταουσιάνης, ο οποίος δείχνει να τον υπολογίζει αρκετά όταν με το καλό βρει τη φόρμα του παρότι ο Μάνος δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση αυτή τη στιγμή προερχόμενος από τραυματισμό την χρονιά που πέρασε. Και μπορεί να είχε συμμετοχές στην Τουρκία, και αργότερα στον Ιωνικό, αλλά ειδικότερα στην ομάδα της Νίκαιας η μεγαλύτερη του συμμετοχή ήταν τα 23 λεπτά που έπαιξε στο παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ στις 26 Φεβρουαρίου, η δε τελευταία του εμφάνιση καταγράφηκε απέναντι πάλι στον ΟΦΗ στις 6 Μαΐου σε αγώνα για τα πλέι άουτ, παίζοντας τότε για 6 μόλις λεπτά.

Στην Τουρκία δεν είχε επίσης ολόκληρο 90λεπτο, από την άλλη από τις 12 εμφανίσεις του στην Μπαντίρμασπορ, οι 4 από αυτές ήταν βασικός.

Στα Χανιά δείχνουν τις τελευταίες μέρες να το σκέφτονται για το τι θα πράξουν με τον Μάνο, στον οποίο προφανώς αναγνωρίζονται οι δυνατότητες και η αξία του, αλλά δεν έχουν αποφασίσει ακόμη λόγω της κατάστασής του. Εφόσον παρθεί η απόφαση να υπογράψει συμβόλαιο, ο Μάνος υπολογίζεται ότι θα είναι έτοιμος στο επόμενο περίπου δίμηνο.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ “ΦΕΡΝΕΙ” Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ;

Εν τω μεταξύ, τα νεότερα που προκύπτουν αφορούν τον τραυματισμό του Σταύρου Παναγιώτου ο οποίος στην προπόνηση της Πέμπτης τραυματίστηκε, έχοντας υποστεί θλάση, η οποία μάλιστα ενδέχεται να τον αφήσει για περισσότερο από ένα ή και ενάμιση μήνα εκτός!

Για το λόγο αυτό τα Χανιά φαίνεται να σκέφτονται το ενδεχόμενο ν’ αποκτήσουν αριστερό μπακ προκειμένου να μη δημιουργηθεί ζήτημα στην πτέρυγα, κάτι που θ’ αποσαφηνιστεί τις επόμενες ημέρες. Ο βασικός αριστερός μπακ που υπάρχει αυτή τη στιγμή στα Χανιά είναι φυσικά ο Σερβιλάκης, που ούτως ή άλλως φαίνεται να υπολογίζεται ως η πρώτη επιλογή για τον Ταουσιάνη.

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad