Μάλεμε δύο χρόνια μετά…

Πλατανιάς | 20 Οκτ 2020, 16:24

Στο γήπεδο του Μάλεμε μετά από δύο ολόκληρα χρόνια επιστρέφει με την ευκαιρία του αγώνα με τον Αλμυρό ο Πλατανιάς.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι σε επίπεδο Γ’ Εθνικής συνδυάζεται με την επιστροφή στη φυσική του έδρα για τον Πλατανιά. Αυτό θα συμβεί την Τετάρτη στο ματς απέναντι στον Αλμυρό, όταν η τελευταία φορά που ο Πλατανιάς χρησιμοποίησε το συγκεκριμένο γήπεδο ήταν πριν από δύο ολόκληρα χρόνια.

Ειδικότερα, αυτό είχε συμβεί στις 27 Οκτωβρίου 2018. Πρόκειται για το παιχνίδι που ήταν το πρώτο και τότε εντός και γενικότερα το πρώτο στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ και έχει διεξαχθεί κόντρα στον Αήττητο Σπάτων. Ο Πλατανιάς είχε κερδίσει με σκορ 2-1, μια νίκη που είχε μεγάλη σημασία, καθώς ήταν η πρώτη μετά από πολύ καιρό, έχοντας προηγηθεί ο υποβιβασμός από τη Σούπερ Λιγκ, ενώ αποδείχτηκε η αρχή για όσα θα επακολουθούσαν και που σαν αποκορύφωμα είχαν την συμμετοχή του Πλατανιά στο διπλό παιχνίδι μπαράζ με τον ΟΦΗ.

Εκτός αυτού, το Μάλεμε είναι η έδρα στην οποία ο Πλατανιάς έχει γράψει ιστορία, καθώς σε αυτήν συνδυάστηκαν οι μεγάλες άνοδοι από την Γ’ Εθνική στην Φούτμπολ Λιγκ και από εκεί στη Σούπερ Λιγκ…

Estrella
Auto KCS

Rabona ad