Μαγνητική ο Γιορέντε – Με Μπανανά στην Τούμπα

Πλατανιάς | 4 Δεκεμβρίου 2016, 22:15

Τη Δευτέρα αναμένεται να ξεκινήσει η προετοιμασία στον Πλατανιά για τον επόμενο πλέον αγώνα απέναντι στον ΠΑΟΚ που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή στην Τούμπα. Εκτός πλάνων για τον Γιώργο Παράσχο θα βρίσκεται ο Στανισάβλιεβιτς μετά την αποβολή του στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τον Πανιώνιο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η απερίσκεπτη αυτή ενέργεια από τον Σέρβο αμυντικό μέσο για την οποία θα πρέπει να μετάνιωσε κατευθείαν, αφού με το που τελειώνει το παιχνίδι και ακούγεται το τελευταίο σφύριγμα από τον Βάτσιο θέλει να ξαναπεράσει στον αγωνιστικό χώρο και να ζητήσει συγνώμη από τον Τασουλή θα του στοιχίσει τη συμμετοχή στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Συν τοις άλλοις πάντως ο Στανισάβλιεβιτς ενοχλείται στο γόνατο.

Από την άλλη και μετά από δύο παιχνίδια στα οποία απουσίασε θα επιστρέψει όπως όλα δείχνουν ο Μπανανά που είναι πλέον καλά και στην προπόνηση που έγινε την Κυριακή το πρωί στο Μάλεμε έδειξε να έχει αποθεραπευτεί 100%.

Σε ό,τι αφορά τυχόν προβλήματα που υπάρχουν μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο, πράγματι υπάρχει ένα και αφορά τον Γιορέντε που ενοχλείται στους προσαγωγούς και την Δευτέρα θα υποβληθεί σε μαγνητική.  

Mikel Chania Delivery