Μαγκαφίνης: Θέλουμε το πρωτάθλημα, το κύπελλο σε δεύτερη μοίρα

Παλαιόχωρα | 11 Οκτωβρίου 2017, 18:13

Σε δεύτερη μοίρα έθεσε το κυπέλλο παρά την εμφατική πρόκριση επί του Πλατανιά, ο τεχνικός της Παλαιόχωρας, Δημήτρης Μαγκαφίνης στις δηλώσεις που παραχώρησε στο athlitiko μετά τη λήξη του αγώνα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Παράλληλα, παρότρυνε τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα του στο προσεχές παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΟΦ Ιεράπετρας στην Κάντανο, ενώ κλείνοντας αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά όπου η Παλαιόχωρα περιμένει την απάντηση δύο ποδοσφαιριστών με σκοπό να αναπληρώσει τις αποχωρήσεις των Αθανασόπουλου και Κουμπαρούλη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής:

Η ομάδα συνεχίζει ένα σερί καλών εμφανίσεων, δείχνοντας ότι έχει μία ποιότητα παρότι είμαστε στην αρχή της χρονιάς. Είναι τελικά αυτό που βλέπουμε όλοι μας;

Έχουμε δρόμο ακόμα, θεωρώ ότι παρόλο που έφυγαν δύο παίκτες που ήταν στα αρχικά πλάνα, ο Αθανασόπουλος και ο Κουμπαρούλης, τα παιδιά που τους έχουν αντικαταστήσει, ανταποκρίνονται. Εχουμε δουλέψει πάρα πολύ και προσπαθούμε να παίζουμε ουσιαστικό και ελκυστικό ποδόσφαιρο. Βέβαια εμείς θέλουμε το πρωτάθλημα, το κύπελλο είναι σε δεύτερη μοίρα. Επαιξαν 5-6 παιδιά από την αρχή για πρώτη φορά τα οποία δεν πήγαν άσχημα. Από εκεί και πέρα στο δεύτερο ημίχρονο, κυριαρχήσαμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Εγώ θέλω να έρθει ο κόσμος την Κυριακή για να κάνουμε την πρώτη νίκη, γιατί κάναμε καλές εμφανίσεις, αλλά δεν το πορευτήκαμε, δεν χάσαμε βέβαια. Ο όμιλος είναι δύσκολος, τα ματς είναι κλειστά και στο γκολ. κάθε Κυριακή θα γίνεται μάχη για εμάς και για την ουρά και για πάνω. Εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι.

Η ομάδα είναι αήττητη, τι βλέπετε για τη συνέχεια;

Είναι πολύ σκληρό το πρωτάθλημα, οι ομάδες δεν έχουν διαφορές. Οι περισσότερες ομάδες κοιτάζουν το ανασταλτικό κομμάτι, εμείς είμαστε μία ομάδα με επιθετική φιλοσοφία, παρόλα αυτά δεν βρίσκουμε τους χώρους να τελειώσουμε τα παιχνίδια. Το πρώτο ματς το δικό μας, το “έκλεψαν”, αυτό με την ΑΕΜ απειληθήκαμε με στατικές φάσεις στο τελευταίο τέταρτο και πιστεύω ότι ήταν δίκαιη η ισοπαλία. Υπάρχει ενδεχόμενο να αναπληρώσουμε τα δύο κενά, περιμένουμε την απάντηση από δύο ποδοσφαιριστές. Πιστεύω να πάνε όλα καλά και να έχω έτσι περισσότερες λύσεις στα χέρια μου.

Estrella