Μαγκαφίνης: Δεχτήκαμε το γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα

Παλαιόχωρα | 9 Οκτωβρίου 2017, 16:41

Από ένα ημίχρονο είχαν ΑΕ Μυλοποτάμου και Παλαιόχωρα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο τεχνικός της χανιώτικης ομάδας, Δημήτρης Μαγκαφίνης μετά το τέλος του αγώνα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο ίδιος θεώρησε ωστόσο ότι η Παλαιόχωρα δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης κόντρα στη ροή του αγώνα, ενώ ανέφερε ότι η ομάδα του είχε την κατοχή σε όλο το διάστημα της αναμέτρησης, κάτι που προσπαθεί και ο ίδιος να περάσει στη φιλοσοφία των παικτών του, καθώς θέλει να έχει την κυριαρχία στο παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Πιστεύω ότι είχαμε από ένα ημίχρονο, θεωρώ όμως σε όλο το 90λεπτο είχαμε την κατοχή, μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι και βάλαμε ένα πολύ ωραίο γκολ. Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, κάναμε μία κακή αμυντική προσπάθεια και δεχτήκαμε εκεί ένα πέναλτι. Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι πήγε περισσότερο στη μονομαχία και το πάθος. Το θέλανε και οι δύο ομάδες, είναι νεοφώτιστες, έγινε ένα πολύ δυαντό παιχνίδι, αλλά σε αθλητικά πλαίσια. Ευχαριστούμε την ΑΕ Μυλοποτάμου για την φιλοξενία και εμείς θα το ανταποδώσουμε. Είμαστε μία νεοφώτιστη ομάδα που προσπαθεί να έχει την κατοχή, να είναι κυρίαρχη στο παιχνίδι. Πιστεύω το δείξαμε αυτό, δεύτερο αποτέλεσμα είμαστε μπροστά στο σκορ και δεχόμαστε την ισοφάριση. Πιστεύω στο τρίτο παιχνίδι να είμαστε πιο τυχεροί και πιο ουσιαστικοί να πάρουμε το “τρίποντο” που θέλουμε».

Απομαγνητοφώνηση: athlitiko από το βίντεο της Νέας Τηλεόρασης

Estrella