Μάγγος: Θα το παλέψουμε, θα προσπαθήσουμε

Super League 2 18 Απριλίου 2021, 21:00

Στην έλλειψη συγκέντρωσης καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα απέδωσε την ισοπαλία με τη Δόξα Δράμας ο τεχνικός της ΑΕ Καραϊσκάκης, Γιάννης Μάγγος.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της Αρτινής ομάδας…

Για το ματς με τη Δόξα Δράμας: «Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε σωστά με τα παιδιά, κάναμε την ανάλυσή μας, δουλέψαμε τακτικά, ήμασταν άψογοι σε όλα αλλά παρουσιάστηκε αυτό που έχω πει από την πρώτη στιγμή.

Σε αυτό το επίπεδο ένα λάθος αν κάνεις και δεν έχεις συγκέντρωση για 95 λεπτά, θα το πληρώσεις. Δεν είχαμε συγκέντρωση, αφήσαμε τον αντίπαλο σέντερ φορ ελεύθερο και έγινε το 1-1, ενώ δώσαμε την οδηγία να έχουμε το man to man. Η συγκέντρωση παίζει μεγάλο ρόλο.

Πρέπει να συνεχίσουμε, σίγουρα, μείναμε πίσω για την “ψαλίδα”, θέλαμε να τη πλησιάσουμε και πρέπει την Τετάρτη να νικήσουμε για να μπορέσουμε να κάνουμε ένα μικρό θαύμα. Θα το παλέψουμε, θα το προσπαθήσουμε…»

Στο πίσω μέρος που μυαλού σας σκέφτεστε την αναδιάρθρωση; «Υπάρχει ως προς την τελική κατάταξη, αλλά η διοίκηση και εγώ δεν μου αρέσει να βγω τελευταίος. Θέλω να ρίξω δύο ομάδες τουλάχιστον από κάτω και να έχω ένα καλό καλοκαίρι.»

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania

Rabona ad