Μάγγος: Κάποιοι δεν μπορούν να τιμήσουν τη φανέλα

Χανιά Αντίπαλοι Α.Ο. Χανιά Κισσαμικού | 26 Μαρτίου 2017, 19:20

Αιχμές για την αγωνιστικότητα κάποιων παικτών, ειδικά μετά το 70’ όπως ανέφερε, άφησε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Κισσαμικό ο Γιάννης Μάγγος.

«Κάποιοι “ματώνουν” και μετά το 70’ κάποιοι δεν “ματώνουν”» το σχόλιο του νεαρού τεχνικού της Αναγέννησης Καρδίτσας όταν ρωτήθηκε σχετικά για την τοποθέτηση που είχε κάνει νωρίτερα στις δηλώσεις του «κρίμα για κάποια παιδιά που δίνουν την ψυχή τους για την ομάδα, ενώ κάποιοι δεν μπορούν να τιμήσουν τη φανέλα».

Αναλυτικά όσα είπε: «Ένα παιχνίδι σήμερα που το πρώτο εικοσάλεπτο δεν μπήκαμε καλά και μπήκε πολύ καλά ο Κισσαμικός. Το πρώτο ημίχρονο του ανήκε κυριολεκτικά. Στο 35’ έκανα μία διπλή αλλαγή, αλλάξαμε πρόσωπα, σχήμα και φέραμε το ματς στα ίσια και στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ανοικτό και δυνατό παιχνίδι και στο τέλος χαμογέλασε ο Κισσαμικός. Κρίμα για κάποια παιδιά που δίνουν την ψυχή τους για την ομάδα, ενώ κάποιοι δεν μπορούν να τιμήσουν τη φανέλα. Καλή συνέχεια στην ομάδα του Κισσαμικού και τους εύχομαι να υλοποιήσουν τους στόχους τους και του ευχαριστούμε πάρα-πάρα πολύ για την άψογη φιλοξενία».

Για το αν μοιάζει άδικο αυτό που είπε για τους παίκτες του με δεδομένο ότι η ήττα ήρθε στο 91’: «Όχι, έχω κάποιους δικούς μου λόγους. Δεν είναι καθόλου άδικο, είναι ό,τι ακριβώς έγινε».

Για το αν έγινε γι’ αυτό η διπλή αλλαγή στο ξεκίνημα: «Όχι, τακτικής ήταν η αλλαγή, αλλά δεν μιλάω γι’ αυτό, μιλάω για μετά το 70’. Κάποιοι “ματώνουν” και μετά το 70’ κάποιοι δεν “ματώνουν”, είναι απλά τα πράγματα».

Για το αν θα ήταν δίκαιο αν έμενε το 1-1: «Θα μπορούσε να ήταν δίκαιο, ναι. Αλλά είχε την υπεροχή η ομάδα του Κισσαμικού, αλλά βάσει ευκαιριών θεωρώ ότι θα ήταν δίκαιο».

 

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad