Μάγγος: Ήμασταν πολύ καλύτεροι – Συνεχίζουμε

Super League 2 28 Μαρ 2021, 21:56

Η ΑΕ Καραϊσκάκης ήταν καλύτερη του Απόλλωνα Λάρισας, παρότι ηττήθηκε, σύμφωνα με τον προπονητή της Γιάννη Μάγγο.

Η Θεσσαλική ομάδα πέρασε νικηφόρα από την Άρτα και ο Γιάννης Μάγγος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Καραϊσκάκη για…

Το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας: «Το παιχνίδι στράβωσε από νωρίς, με δύο αναγκαστικές αλλαγές, αλλάξανε τα πλάνα μας. Αν εξαιρέσουμε μία ανούσια κατοχή του Απόλλωνα, τους δώσαμε χώρο και με μία αδράνεια των παικτών δεχθήκαμε δύο γκολ.

Παρόλα αυτά και με δέκα παίκτες, βγάλαμε αντίδραση, ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον Απόλλωνα, που δεν ευτυχήσαμε να ισοφαρίσουμε. Συνεχίζουμε μέχρι τελευταίο ματς πριν μπούμε στα πλέι άουτ, να μαζέψουμε όσους πιο πολλούς βαθμούς μπορούμε.»

Τους τραυματισμούς: «Όλες οι ομάδες έχουν τραυματισμούς και προβλήματα. Το ξέρουμε, το περιμέναμε και έτσι πορευόμαστε. Αυτό που έχει γίνει από την αρχή είναι όλο λάθος, το εγχείρημα να παίζουν όλες οι ομάδες συνεχόμενα παιχνίδια.»

Τα τελειώματα των φάσεων: «Οι χαμένες ευκαιρίες είναι ένα θέμα αλλά το γκολ το εύκολο ή το έχεις, είτε όχι, όσο δουλειά και να κάνεις. Κάθε προπονητής το δουλεύει το πως θα φτάσει η μπάλα εκεί και έπειτα είναι το ταλέντο και η ευστοχία κάθε παίκτη. Το ευτύχημα είναι ότι κάνουμε ευκαιρίες πολλές, θέλουμε να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο αλλά δε πετυχαίνουμε εύκολο τέρμα. Θα συνεχίσουμε με υπομονή και επιμονή.»

Τα επόμενα ματς: «Θέλω να ανέβουμε αλλά δεν είμαι μάντης. Ο σκοπός είναι να πετύχουμε βαθμούς, να πάμε ψηλά και στα πλέι άουτ, καλύτερα. Θα κάνουμε το αδύνατο δυνατό.»

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania

Rabona ad