Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι στο γήπεδο Αρμένων σημειώθηκε στο 71’, σε μια από τις σπάνιες επισκέψεις του Ηρακλείου στην εστία των Χανίων, με τον Μαρή να τροφοδοτεί τον Ρυακιωτάκη που εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα και με σουτ έκανε το 1-0.
Το Ηράκλειο απείλησε στο 31’ με τον Κίτσιο (απέκρουσε ο Καπής), ενώ στο 40’ ο Μαρτσάκης για τα Χανιά δε βρήκε την μπάλα σε σέντρα του Μαραβέλια.
Στο δεύτερο ημίχρονο τα Χανιά ήταν ανώτερα και έχασαν συνεχόμενες ευκαιρίες. Στο 51’ ο Ψυκάκος απέκρουσε το σουτ του Μιχάκη και ένα λεπτό μετά αρνήθηκε το γκολ σε σουτ του Πυροβολάκη και σουτ του Σκέμπη.
Στο 78’ από κόρνερ του Κοτζαμιχάλη οι Μαρτσάκης και Μιχάκης δεν μπόρεσαν να “σπρώξουν” την μπάλα στα δίχτυα.
Ηράκλειο (Παναγιώτης Πετράς): Ψυκάκος, Μαριετάκης, Κουρουγκιαβούρης (48’ Κοντόπουλος), Ξυδάκης, Δημήτρουλας, Αδαμάκης, Ματθαιάκης (48’ Λυραράκης), Κίτσιος (48’ Ρυακιωτάκης), Τριφύδης (56’ Μαρής), Καλογεράκης (72 Καδιανάκης), Μαυρόκωστας (56’ Μονιάκης).
Χανιά (Θάνος Χατζηαθανασίου – Γιώργος Μουριζάκης): Καπής, Κοτζαμιχάλης, Καράκης (78’ Σαρίδης), Παπαδογιάννης, Σκέμπη, Πυροβολάκης (78’ Χαραλαμπίδης), Περάκης (60’ Βαρουχάκης), Ζαχαρόπουλος (41’ Μαναρώλης), Τσέζμα (41’ Μιχάκης), Μαραβέλιας (41’ Καραβοστασίτης), Μαρτσάκης.










