Μαχαίρας: Τα Χανιά αγαπάνε την ομάδα του Ναυτικού Ομίλου

Υγρός στίβος 14 Μαΐου 2016, 18:28

Χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας του επί του Πανιωνίου αλλά κυρίως για την επιστροφή του ΝΟΧ στη φυσική του έδρα εκφράστηκε στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο ο Ηλίας Μαχαίρας.

Σύμφωνα με τον τεχνικό του ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES:«Έχουμε πολλά παράπονα από την διαιτησία. Νομίζω ότι θα έπρεπε να έχουμε κερδίσει πολύ πιο εύκολα το ματς. Θεωρώ ότι τα παιδιά έκαναν υπερπροσπάθεια και φάνηκε ότι παίξαμε στην έδρα μας γιατί αν δεν παίζαμε και δεν είχαμε τη στήριξη του κόσμου δε νομίζω ότι θα κερδίζαμε. Ο κόσμος, μας έδωσε την ψυχολογική ώθηση ώστε τα παιδιά σε κάποιες φάσεις να κάνουν καλύτερα την τελική προσπάθεια για να πετύχουν κάποια γκολ που αν ήταν ένα παιχνίδι που το παίζαμε στο Ηράκλειο ίσως να μην τα βάζαμε».

Για το ότι ο ΝΟΧ έχει πλέον πλεονέκτημα για την κατάκτηση της 1ης θέσης στον όμιλο: «Δεν ξέρω εάν θα είμαστε πρώτοι, αλλά το σίγουρο είναι ότι έχουμε πολύ μεγάλες πια, μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου, πιθανότητες εάν κερδίσουμε το Ρέθυμνο και τον ΟΦΗ που είναι κάτι πολύ εφικτό για να είμαστε στην δυάδα και στον όμιλο ανόδου. Από κει και πέρα χωρίς άγχος όλα μπορεί να γίνουν και δεν υπάρχει πίεση».

Για το αν ο στόχος είναι η Α1: «Δεν έχω μάθει στη ζωή μου να αγωνίζομαι για κάτι και να μη διεκδικώ την 1η θέση και ειδικότερα στο πόλο μετά από τόσα χρόνια. Αυτόν πρέπει να έχουμε σαν στόχο. Είναι δύσκολος αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι κάτι που δεν είναι εφικτό».

Για την επιστροφή της ομάδας στο κολυμβητήριο Χανίων: «Αυτό είναι το πιο χαρμόσυνο και το πιο όμορφο γεγονός, πιο πολύ ακόμη και από τη νίκη, το ότι ξαναπαίξαμε στα Χανιά. Δεν θα με ενοχλούσε αν είχαμε κερδίσει στο Ηράκλειο και να ήταν εδώ ο αγώνας και να χάναμε. Θα προτιμούσα να παίξουμε στα Χανιά και να είχαμε απώλεια βαθμών από το να είχαμε έναν ακόμα αγώνα στο Ηράκλειο που δεν θα σήμαινε τίποτα και θα ήταν απλώς άλλοι τρεις βαθμοί. Το σημαντικό είναι ότι βρέθηκε αρκετός κόσμος στο κολυμβητήριο και μάλιστα χωρίς να έχει γίνει ένα μεγάλο κάλεσμα. Τα Χανιά αγαπάνε την ομάδα του Ναυτικού Ομίλου παρόλο που υπάρχουν πια μεγάλες επιτυχίες τόσο στο ποδόσφαιρο με τον Πλατανιά όσο και στα άλλα αθλήματα. Νομίζω όμως ότι τα Χανιά αντέχουν να βρίσκεται η ομάδα πόλο στην Α1 κατηγορία».

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΔΗΜΟΥ

Από την άλλη, ο τεχνικός του Πανιωνίου, Κώστας Δήμου επεσήμανε: «Ήταν ένα ματς όπως το περιμέναμε, ντέρμπι, το οποίο θα κρινόταν στις λεπτομέρειες. Στο τελευταίο οκτάλεπτο είχαμε κάποιες κλασικές ευκαιρίες για να πάρουμε το παιχνίδι, αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να βάλουμε γκολ και πέσαμε πάνω σε κάποιες επεμβάσεις που έκανε ο τερματοφύλακας των Χανίων και έτσι δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Η πλάστιγγα έγειρε υπέρ της ομάδας των Χανίων η οποία εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες και τις έκανε γκολ αντίθετα με εμάς κι έτσι ήρθε αυτό το αποτέλεσμα».

Dimou

Για τον στόχο του Πανιωνίου στην φετινή Α2: «Ο πρώτος στόχος είναι να πάμε στον όμιλο ανόδου. Από κει και πέρα όλες οι ομάδες που θα λάβουν μέρος έχουν σίγουρα στο πίσω μέρος του μυαλού τους να ανέβουν στην Α1. Σίγουρα δεν είναι αυτοσκοπός μας η άνοδος κι αν έρθει δεν σημαίνει ότι δεν θα είναι καλοδεχούμενη, αλλά ακόμα και αν δεν έρθει θα προσπαθήσουμε μέσα από αυτή τη διαδικασία να δούμε τα θετικά γιατί η αλήθεια είναι ότι πρέπει να δουλέψουμε σε βάθος και να φτιάξουμε ένα στέρεο οικοδόμημα για να μπορέσουμε όταν θα ανέβουμε να είμαστε σε στέρεες βάσεις και να μην αποτελέσουμε ομάδα ασανσέρ».

JoyMachine

Rabona ad