Μαχαίρας: Ντέρμπι το ματς με Π. Φάληρο

Πόλο 1 Δεκεμβρίου 2017, 20:45

Καθοριστικής σημασίας για τη συνέχεια των υποχρεώσεων του στο πρωτάθλημα θεωρείται το παιχνίδι που δίνειο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES το Σάββατο στις 4 το απόγευμα στο Κολυμβητήριο Χανίων, αντιμετωπίζοντας το Παλαιό Φάληρο. Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα προσβλέπει στη δεύτερη νίκη στη σεζόν, παίρνοντας έτσι μια βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Σε δηλώσεις του, ο Ηλίας Μαχαίρας χαρακτηρίζει το ματς ως ντέρμπι και για τις δύο ομάδες, εκφράζοντας την ελπίδα ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES να μπορέσει να φτάσει στη νίκη: «Ντέρμπι θα είναι», επισημαίνει ο κ. Μαχαίρας, συνεχίζοντας ως εξής: «Εμείς αυτό που θα προσπαθήσουμε είναι να αξιοποιήσουμε την έδρα μας, αλλά δεν δεν θα είναι εύκολο γιατί το Π. Φάληρο είναι μια πολύ προπονημένη ομάδα και πρέπει να αντεπεξέλθουμε στο ρυθμό της. Στόχος είναι να προσπαθήσουμε να μείνουμε στο παιχνίδι και από εκεί και πέρα, ελπίζω να έχουμε και την τύχη με το μέρος μας. Αν έρθει το θετικό αποτέλεσμα θα έχουμε σίγουρα βλέψεις για παραπάνω προκειμένου να παλέψουμε για την παραμονή μας χωρίς να είμαστε στα πλέι άουτ», καταλήγει ο τεχνικός του ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ετοιμοπόλεμοι είναι 15 παίκτες. Νέα πρόσωπα στην αποστολή είναι οι νεαροί Παπαμανωλιουδάκης και Αποστολάκης, ενώ σε αυτόν τον αγώνα δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ο Χάλαρης.

Αναλυτικά, η αποστολή για τον Ναυτικό Ομιλο για το ματς της 7ης αγωνιστικής είναι η εξής:

Λεβεντάκης, Φλώρος, Πολύζος, Παπαδόπουλος, Αγιωργούσης, Βουλγαράκης, Χαριτάκης, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης, Μαραγκουδάκης, Μαζοκοπάκης, Πολογεώργης, Παπαμανωλιουδάκης, Αποστολάκης και Πετρόχειλος.

JoyMachine

Rabona ad