Μαχαίρας: Μέσα στο στόχο μας αλλά θέλουμε ακόμη δουλειά

Πόλο 26 Μαρτίου 2017, 18:29

Ευχαριστημένος για τη νίκη της ομάδας του σε βάρος του Περιστερίου δήλωσε ο Ηλίας Μαχαίρας, που επισήμανε ότι με περισσότερη δουλειά από εδώ και στο εξής στις προπονήσεις, το αγωνιστικό πρόσωπο των παικτών του θα βελτιωθεί σημαντικά εν όψει των αγώνων που απομένουν.

Σύμφωνα με τον προπονητή του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ΑΝΕΚ LINES:

«Θεωρώ ότι από τη στιγμή που ξεφύγαμε με 2 γκολ στο τέλος θα έπρεπε να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί γιατί τους αφήσαμε και ξαναμπήκαν στο παιχνίδι από δύο δικά μας λάθη κι έτσι μείωσαν στο γκολ. Δύο δικές μας άμυνες που θα μπορούσαν να είναι καλύτερες και να μη δεχτούμε τα γκολ. Βέβαια, εκτός από τις κακές άμυνες, αντίστοιχα, ενώ ήταν στο ένα γκολ το παιχνίδι κέρδισαν δύο φορές αποβολή παίζοντας με παίκτη παραπάνω και παίξαμε καλή άμυνα και δεν μας ισοφάρισαν.

Δεν μπορούμε να πούμε ότι σημαίνει κάτι αυτή η νίκη για μας. Είμαστε μέσα στο στόχο μας αλλά θέλει ακόμη δουλειά. Απομένουν έξι παιχνίδια τα οποία με βάση ότι κερδίσαμε σήμερα χωρίς να έχουμε δουλέψει στην 50άρα πισίνα, από εδώ και στο εξής που θα κάνουμε κάποιες προπονήσεις παραπάνω στην πισίνα θα δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο, διότι μέχρι τώρα δεν ήταν αυτό που θα έπρεπε. Αμυντικά μπορεί να ήταν καλό, γιατί εκεί στηριζόμαστε χάρη στην εμπειρία των παικτών που έχουμε, αλλά φαίνεται ότι έχουμε πρόβλημα στη φυσική κατάσταση και στο καθαρό μυαλό έτσι ώστε να τελειώσουμε τις φάσεις και να κερδίζουμε πιο εύκολα τα παιχνίδια».

karta antonis garden