Μαχαίρας για την πιθανή άνοδο: Το θέμα είναι… υπό συζήτηση

Α2 Πόλο | 19 Ιουλίου 2017, 20:00

Σε δηλώσεις σχετικά με το ενδεχόμενο ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES να αγωνιστεί αντί του Παναθηναϊκού στην Α1 προέβη ο Ηλίας Μαχαίρας. Ο τεχνικός του ΝΟΧ σημείωσε ότι το ζήτημα... σηκώνει συζήτηση, ενώ επισήμανε ότι υπάρχει χρόνος μέχρι να αποφασιστεί το τι θα γίνει.

Φυσικά και σε συνέχεια του ρεπορτάζ που έχουμε γράψει νωρίτερα, ο Νηρέας Γέρακα δεν εμφανίστηκε ποτέ στο Κολυμβητήριο Χανίων, οπότε ο ΝΟΧ κέρδισε στα χαρτιά και κατά συνέπεια καταλαμβάνει την 3η θέση, πίσω από τους Απόλλωνα Σμύρνης και ΟΦΗ.

Ωστόσο, αναμενόμενα, το βάρος επικεντρώθηκε στις δηλώσεις που έγιναν από τον Ηλία Μαχαίρα, ο οποίος συγκεκριμένα είπε τα εξής:

«Είχαμε πληροφορηθεί από χθες μέσω της Ομοσπονδίας ότι ο Νηρέας Γέρακα είχε δηλώσει αδυναμία να κατέβει στον αγώνα. Από την πλευρά μας έπρεπε να παρουσιαστούμε στο κολυμβητήριο και περιμένουμε τώρα την επόμενη μέρα. Η πληροφόρηση που έχουμε κι εμείς είναι αυτή που υπάρχει, Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός είναι Παναθηναϊκός. Το σίγουρο είναι ότι τις τελευταίες μέρες όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν υπογράψει σε άλλες ομάδες, αυτή τη στιγμή δηλαδή δεν υπάρχει αγωνιστικό δυναμικό ώστε να συμμετέχει στην Α1. Η φημολογία και οι πληροφορίες που έχουμε είναι ότι δεν θα κατέβει, αλλά θα περιμένουμε. Νομίζω ότι υπάρχει χρόνος και από εκεί και πέρα θα δούμε πώς θα πράξουμε. Αυτό είναι κάτι που δεν ήταν, ούτε είναι αναμενόμενο. Θεωρώ ότι με προσπάθεια, ίσως μπορέσουμε να παίξουμε στην Α1, από εκεί και πέρα όμως θέλει συζήτηση για να μπορέσουμε να είμαστε μία “κανονική” ομάδα και όχι απλώς να συμμετάσχουμε.

Το κυριότερο είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί, το αν θα σωθούμε από εκεί και πέρα, με τα δικά μας παιδιά, αυτό είναι σίγουρα ένα βήμα μπροστά. Σίγουρα, το ζήτημα είναι το οικονομικό από τη μία και από την άλλη συνεπάγεται και η πισίνα. Ισως, εάν είμαστε στην Α1, να είναι ένα μέτρο πίεσης προς όποιους πρέπει για να μείνει ανοικτή η πισίνα λίγο παραπάνω».

 

 

karta antonis garden