Λύση εκ των έσω ξανά για Παναχαϊκή…

Super League 2 18 Μαρτίου 2021, 15:45

Σε νέα αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της προχώρησε η Παναχαϊκή, με λύση εκ των έσω και πάλι.

Corgress Stagakis

Η προώθηση του Χρήστου Παρασκευόπουλου από την Κ19 στην πρώτη ομάδα δεν κράτησε αρκετό διάστημα, αφού μετά από πέντε παιχνίδια (1 νίκη – 2 ισοπαλίες – 2 ήττες) θα επιστρέψει στα καθήκοντά του στα τμήματα υποδομής των “ροσονέρι”. Στη θέση του το “τιμόνι” της ομάδας αναλαμβάνει ο Χρήστος Καραπίτσος, που είχε αντικαταστήσει τον Παρασκευόπουλο στην Κ19! Τη σεζόν 2018-19 βρέθηκε για ένα παιχνίδι ως υπηρεσιακός προπονητής της Παναχαϊκής, ανήκοντας στο τεχνικό τιμ της και τη φετινή χρονιά.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 1891 ανακοινώνει πως στο τεχνικό τιμ της πρώτης ομάδας ενσωματώνεται ο Χρήστος Καραπίτσος.

Ο Χρήστος Καραπίτσος, ήδη προπονητής της U-19 του συλλόγου μας και μέλος του τεχνικού επιτελείου από την αρχή του πρωταθλήματος, αναλαμβάνει από σήμερα χρέη προπονητή στην πρώτη ομάδα.

Ο Χρήστος Παρασκευόπουλος μετά και τη θητεία του ως υπηρεσιακός προπονητής της πρώτης ομάδας συνεχίζει κανονικά το έργο του στα τμήματα υποδομών προσφέροντας τις πολύτιμες υπηρεσίες του στον σύλλογο.

 

Maladakis
Papantonakis Cards
Votani
pallas""
Poppies sexy show club

Rabona ad