Λυρώνης: Βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση

Γ' Εθνική | 25 Οκτωβρίου 2020, 11:09

Παρά το γεγονός ότι είχε λιγότερες ώρες για ξεκούραση – λόγω του αγώνα της Πέμπτης με τον Ηρόδοτο – ο Ρεθυμνιακός βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, σύμφωνα με τον Γιώργο Λυρώνη.

Ο προπονητής των “δελφινιών” στις δηλώσεις του στη σελίδα της ομάδας για το τοπικό ντέρμπι με τον Αρη εξέφρασε την πίστη ότι η ομάδα του θα δείξει μέσα στο γήπεδο ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση, τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Ο αγώνας με τον Άρη Ρεθύμνου, είναι το πρώτο φετινό τοπικό ντέρμπι. Είναι ένας δύσκολος αγώνας που έχει ιδιαιτερότητες. Εμείς παρά το γεγονός ότι είχαμε λιγότερες ώρες για ξεκούραση και ανασυγκρότηση σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου, βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Στοιχείο που πιστεύουμε ότι θα φανεί και στον αγωνιστικό χώρο. Αφήσαμε πίσω ό,τι μας επηρέασε στον τρόπο με τον οποίο ηττηθήκαμε από τον Ηρόδοτο και στοχεύουμε στην επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Αγώνες όπως αυτός με τον Άρη είναι από εκείνους που κρίνονται στις λεπτομέρειες, όμως έχουμε προετοιμαστεί για τις απαιτήσεις αυτής της συνάντησης. Θα καταβάλλουμε την καλύτερη προσπάθεια μας για να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που αποτελεί τον στόχο μας».

Estrella
Papantonakis Cards
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Nymfi-Restaurant
Auto KCS
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad