Λυρώνης: Πληρώσαμε αστεία λάθη…

Α.Ο. Χανιά | 6 Μαρτίου 2016, 22:02

Στα «αστεία λάθη» των παικτών στάθηκε ο Γιώργος Λυρώνης μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά την κυριακάτικη (6/3) ήττα από τον Αγροτικό Αστέρα στον Ευόσμο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Α.Ο. Χανιά: «Εμείς αυτή την εβδομάδα που πέρασε, προερχόμασταν από μια καλή εμφάνιση με τον Κισσαμικό. Ήρθαμε εδώ για να πάρουμε αποτέλεσμα, είχαμε δουλέψει με στόχο να διεκδικήσουμε και τη νίκη.

Δυστυχώς μέσα στο παιχνίδι κάναμε αστεία λάθη και δώσαμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να εκτελέσει πάρα πολλά στημένα και ένα από αυτά το πληρώσαμε.

Δεν παίχθηκε ποιοτικό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο μέρος έγιναν πάρα πολλές καθυστερήσεις. Νομίζω ότι είχαμε μια πάρα πολύ καλή ευκαιρία στο 50ό λεπτό για να μπούμε στο ματς, αλλά δεν την αξιοποιήσαμε και ο χρόνος κύλησε χωρίς να υπάρξουν άλλες ευκαιρίες.

Να δώσω συγχαρητήρια στον συνάδελφο για τη νίκη, εμείς είμαστε υποχρεωμένοι την ερχόμενη αγωνιστική που έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι να κάνουμε καλή εμφάνιση και να πάρουμε βαθμούς. Σήμερα δεν πιάσαμε απόδοση και δεν είμαστε ευχαριστημένοι από όσα κάναμε στο γήπεδο».

Ερωτηθείς αν το ματς “τελείωσε” όταν η ομάδα του έμεινε με δέκα παίκτες, ο τεχνικός του ΑΟΧ απάντησε: «Είχαμε κάνει τις τρεις αλλαγές μας και έτυχε στο τέλος να μείνουμε με δέκα παίκτες και αυτό επηρέασε την επιθετική μας λειτουργία. Δεν θέλω να σταθώ στην διαιτησία, εκείνος κάνει τη δουλειά του κι εμείς τη δική μας. Σημασία για εμάς έχει πως δεν κάναμε αυτά που έπρεπε στον αγωνιστικό χώρο».

Estrella
Papantonakis Cards