Λυρώνης: Κοιτάμε Κέρκυρα, θέλουμε πρωταγωνιστική πορεία στο πρωτάθλημα

Κύπελλο Ελλάδος | 9 Σεπτεμβρίου 2018, 22:03

Μεγάλη είναι η ικανοποίηση στο στρατόπεδο της Επισκοπής για τη νίκη - πρόκριση στο Κύπελλο επί του Παλληξουριακού. Αυτό άλλωστε προκύπτει και από τα λόγια του προπονητή της, Γιώργου Λυρώνη.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Λυρώνης έδειξε ευχαριστημένος για την πρόκριση, λέγοντας ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει για το καλύτερο στο Κύπελλο απέναντι στην Κέρκυρα, ενώ αναφορά έκανε και στο πρωτάθλημα, σημειώνοντας ότι ο στόχος είναι να έχει μία όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του είναι οι εξής: «Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Με τον τρόπο τους έπαιξαν χάρισαν ένα όμορφο ματς. Oσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, τόσο στο α’ όσο και στο β’ ημίχρονο ελέγχαμε τη ροή του αγώνα. Δυστυχώς όμως, όταν δεν σκοράρεις γρήγορα κι όσο περνάει ο χρόνος, λειτουργεί το άγχος εις βάρος σου. Παρ’ όλα αυτά σκοράραμε ένα πολύ όμορφο τέρμα. Αυτό μας βοήθησε γιατί όταν έγινε το 2-0 στο 50’ όλα έγιναν πολύ πιο εύκολα για μας. Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μας όπως επίσης και στην αντίπαλη ομάδα. Ο Παλληξουριακός έκανε πολύ μεγάλο ταξίδι και τα παιδιά έπαιξαν το παιχνίδι τους. Οπως αποδείχθηκε το ευχαριστήθηκαν Αυτό είναι που έχει σημασία. Εμείς από την πλευρά μας, προκριθήκαμε στην επόμενη φάση».

Για τον επόμενο αντίπαλο στο Κύπελλο, την Κέρκυρα και το στόχο στο πρωτάθλημα: «Είναι ένα δύσκολο ματς με την Κέρκυρα, πράγματι. Η Επισκοπή δεν έχει στόχο την παραμονή αλλά να βρεθεί όσο πιο ψηλά γίνεται στο πρωτάθλημα. Η Επισκοπή έχει χτιστεί για να διεκδικήσει περισσότερα πράγματα από τα συνηθισμένα. Οσον αφορά το επόμενο ματς τώρα, η Κέρκυρα έρχεται από τη Σούπερ Λιγκ κι εμείς από το τοπικό. Φανταστείτε τη διαφορά! Εμείς όμως δεν είμαστε ομάδα τοπικού, ούτε στην νοοτροπία, ούτε στην οργάνωση όπως γνωρίζετε. Κάθε άλλο μάλιστα… Παρ’ όλα αυτά θα επιδιώξουμε ό,τι καλύτερο γίνεται».

Για τη μέχρι τώρα δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία: «Είμαι γενικά ευχαριστημένος από την πορεία της ομάδας μας. Πριν από μία εβδομάδα κερδίσαμε το Super Cup, μία εβδομάδα πιο πριν πήγαμε στην Χαλκίδα και κερδίσαμε. Η Κέρκυρα είναι μια επαγγελματική ομάδα με ένα εξαιρετικό ρόστερ. Ξέρω τον προπονητή, είναι σίγουρα ένα πολύ δύσκολο ματς αλλά κι εμείς θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν».

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΥ

Από την άλλη πλευρά, ο προπονητής του Παλληξουριακού, Σπύρος Παπαδάτος, τόνισε τα εξής για το παιχνίδι που έδωσε η ομάδα του στο Κύπελλο κόντρα στην Επισκοπή: «Από την πλευρά μου θέλω να δώσω συγχαρητήρια για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα σαφώς πιο έτοιμη στην προετοιμασία ενώ ταυτόχρονα είχαμε πολύ μικρό διάστημα να δουλέψουμε για ένα τόσο δύσκολο ματς. Ξέραμε ποιόν είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Μετά το 50’ φάνηκε και η διαφορά μεταξύ των ομάδων. Στο δε α’ ημίχρονο δεχθήκαμε ένα απευθείας φάουλ ενώ τα πηγαίναμε πολύ καλά, ασχέτως αν η Επισκοπή είχε τις ευκαιρίες της. Δυστυχώς για μας δεχθήκαμε πολύ γρήγορα το δεύτερο γκολ στο 50’ κι όλα τέλειωσαν. Η Επισκοπή είναι ομάδα με έμπειρους παίκτες και στο τέλος κατάφεραν να επικρατήσουν σχετικά εύκολα».

Estrella
Papantonakis Cards