Λυρώνης για Ηρόδοτο

Γ' Εθνική | 20 Οκτωβρίου 2020, 23:33

Θετική είναι η ψυχολογία στις τάξεις του Ρεθυμνιακού μετά τη νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στη Δαμάστα. Βάσει αυτού του κλίματος, η ομάδα του Ρεθύμνου αντιμετωπίζει την Τετάρτη τον Ηρόδοτο.

Δηλώσεις εν όψει της αναμέτρησης της 2ης αγωνιστικής παραχωρεί ο Γιώργος Λυρώνης, χαρακτηρίζοντας δύσκολο το παιχνίδι, ενώ για τον Ηρόδοτο κρίνει ότι είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, ως μία ομάδα πάντα με φιλοδοξίες, όπως λέει.

Αναλυτικότερα η δήλωση του έχει ως εξής:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια ομάδα που έχει την δική της ιστορία αλλά και πείρα από την Γ’ Εθνική. Ο Ηρόδοτος είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και πάντα είναι μια ομάδα με φιλοδοξίες. Εμείς θα επιχειρήσουμε στην συγκεκριμένη αναμέτρηση να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και ό,τι μας αναλογεί.

Η νίκη στην πρεμιέρα ανέβασε ακόμη περισσότερο την ψυχολογία μας και έδειξε ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Αυτά είναι και τα δύο σημαντικά στοιχεία που θα δημιουργήσουν την εικόνα που θα έχουμε στον αγωνιστικό χώρο.

Αντιμετωπίζουμε κάθε αγώνα και αντίπαλο ξεχωριστά, ανάλογα με την αξία και τις ικανότητες του, όμως πάντα θα στοχεύουμε στο αποτέλεσμα που θα μας βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων μας», σημειώνει ο τεχνικός του Ρεθυμνιακού.

Estrella
Papantonakis Cards
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Nymfi-Restaurant
Auto KCS
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad