Λυρώνης για Αρη Σούδας: Ο ένας βαθμός τον αδικεί

Γ' Εθνική 31 Οκτωβρίου 2020, 23:31

Το εγκώμιο του Αρη Σούδας πλέκει ο προπονητής του Ρεθυμνιακού, Γιώργος Λυρώνης εν όψει της κυριακάτικης αναμέτρησης στο γήπεδο της Σούδας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Κατά την άποψή του Ρεθυμνιώτη τεχνικού, ο Αρης Σούδας είναι υπολογίσιμος αντίπαλος, κρίνοντας ότι ο ένας βαθμός που έχει κερδίσει μέχρι στιγμής αδικεί τις ικανότητές του.

«Ο αγώνας στην Σούδα είναι δύσκολος, καθώς απέναντί μας βρίσκεται μια καλή ομάδα», τονίζει ο Λυρώνης μιλώντας για το παιχνίδι που ακολουθεί. «Ο Αρης μπορεί να μην ξεκίνησε καλά στο πρωτάθλημα όμως πάντα είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος που έχει βλέψεις και στόχους. Η μέχρι τώρα συγκομιδή βαθμών που έχει πετύχει, πιστεύω ότι αδικεί τις ικανότητες του. Ηδη από την προηγούμενη Κυριακή ξεκίνησε μια προσπάθεια ανάκαμψης και θέλει να την συνεχίσει. Εμείς όμως προετοιμαστήκαμε καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας με αμείωτους ρυθμούς έτσι ώστε να είμαστε απόλυτα έτοιμοι για τις απαιτήσεις του παιχνιδιού. Είμαστε σε πολύ καλή ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση και θα πάμε στα Χανιά για να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα βάση των στόχων που έχουμε θέσει».

Αναφερόμενος στο φιλικό προετοιμασίας που είχαν δώσει λίγο καιρό οι δύο ομάδες, ο Γιώργος Λυρώνης επισημαίνει τα εξής: «Υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στους δύο αγώνες. Η φιλική συνάντηση είναι πολύτιμη για την έκδοση χρήσιμων συμπερασμάτων και την πραγματοποίηση των σχετικών διορθώσεων. Ο επίσημος αγώνας κρίνει την προσπάθεια όλων και την ακολουθία των εντολών που έχουν δοθεί. Από το μεταξύ μας φιλικό έχει περάσει τέτοιο χρονικό διάστημα, που είναι ικανό για να φανούν οι αλλαγές που έχουν επέλθει. Εμείς πάντα αντιμετωπίζουμε τον κάθε αγώνα διαφορετικά ανάλογα με τον αντίπαλο αλλά και τις απαιτήσεις του».

Estrella
Auto KCS
agrosimvouli-300x250

Rabona ad