Η Κρητική ομάδα προηγήθηκε με 1-0 και 2-1 σετ στο κλειστό γυμναστήριο “Στέλιος Καλαϊτζής”, με τις γηπεδούχες να απαντούν ισάριθμες φορές και να οδηγούν το παιχνίδι στο τάι μπρέικ, το οποίο και κατέκτησαν.
Ακολουθεί ο αγώνας στο Ηράκλειο, με τον ΟΦΗ να θέλει να φέρει τη σειρά στα ίσια και να διεκδικήσει την πρόκριση στο τρίτο παιχνίδι (η πρόκριση στους τελικούς των πλέι οφ ανόδου κρίνεται στις δύο νίκες).
Pre League γυναικών | Πλέι οφ θέσεις 2-5
Κυριακή 5 Απριλίου | Πρώτος αγώνας
ΑΟΝ Αμαζόνες – ΟΦΗ 3-2
Σετ: 25-27, 27-25, 22-25, 25-20, 15-12
Διαιτητές: Κυριοπούλου, Στ. Γεωργιάδης
Παρατηρητής: Μαριδάκης
Κλειστό: Γυμναστήριο “Στέλιος Καλαϊτζής”
ΑΟΝ Αμαζόνες (Δημήτρης Μαρκάκης): Θεοδωράκη, Κομίνη, Μπαχλάβα, Νταφοπούλου, Παπακωνσταντίνου / Αθανασοπούλου (λ), Τζαφέρη (λ), Μπενέζη, Μπελενιώτη.
ΟΦΗ (Νίκος Προύφας): Γκουσταβίνιο, Μανάι, Πρινιωτάκη, Τσιτσιπλάμη, Κοντούδη, Καλαποδά / Ρουμπάκη (λ) Βερβεράκη (λ), Καλουτσάκη, Κτιστάκη, Χριστοδούλου.
Mεγάλη Tετάρτη 8 Απριλίου | Δεύτερος αγώνας
17:00 ΟΦΗ – ΑΟΝ Αμαζόνες
Κλειστό: ΒΑΚ
Σάββατο 18 Απριλίου | Τρίτος αγώνας (Αν χρειαστεί)
16:00 ΑΟΝ Αμαζόνες – ΟΦΗ
Κλειστό: Γυμναστήριο “Στέλιος Καλαϊτζής”











