Λυχναράς: Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ξεκινάμε

Χανιά Football League | 18 Οκτωβρίου 2016, 11:08

Σε μία πολύ κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να βρίσκεται το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, με τον β’ αντιπρόεδρο της διοργανώτριας (και γ’ αντιπρόεδρο του Κισσαμικού), Αρη Λυχναρά, να προχωρά σε δηλώσεις για την έναρξη του πρωταθλήματος.

«Οντως το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ξεκινάμε. Κάποιες ομάδες ήθελαν και κάποιες όχι. Η πλειοψηφία όμως ήταν θετική», τονίζει μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του ο κ. Λυχναράς, μιλώντας στον “Libero 107,4” στη Θεσσαλονίκη.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για τη σέντρα του πρωταθλήματος: «Απ’ ό,τι πληροφορήθηκα, διότι είμαι εκτός Αθηνών, όντως το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ξεκινάμε. Κάποιες ομάδες ήθελαν και κάποιες όχι. Η πλειοψηφία όμως ήταν θετική».

Για τις ομάδες που είναι αντίθετες με την έναρξη του πρωταθλήματος: «Υπάρχει αυτή η τάση, γιατί δυστυχώς κάποιες ομάδες έχουν αφήσει να υπεισέλθει η αντιπαλότητα στα θέματα της ΕΠΟ, στη Φούτμπολ Λιγκ. Πέρυσι όμως δεν είχαμε τέτοια θέματα και ήμασταν αγαπημένοι. Αυτές οι απόψεις κάνουν κακό. Πρέπει να αρχίσει το πρωτάθλημα και μαθαίνω ότι προχωρούν και τα τηλεοπτικά με την ΕΡΤ, μαζί με κάποια άλλα κανάλια».

Για την πρόταση μομφής της Καλλιθέας εναντίον του Στέλιου Σφακιανάκη: «Η Καλλιθέα το κατέθεσε και στο Δ.Σ. της περασμένης Δευτέρας, μαζί με τα Τρίκαλα. Οι νομικοί σύμβουλοι όμως ξεκαθάρισαν ότι για να γίνει αυτό, πρέπει να το στηρίζουν τα 3/4 της λίγκας. Το θέμα είναι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και να το πλαισιώσουμε με ό,τι καλύτερο μπορούμε εμπορικά».

Για τον λόγο που δεν έγινε τελικά κάποιο Δ.Σ. στη Φούτμπολ Λιγκ: «Ο κ. Σφακιανάκης δεν απέφυγε να κάνει Δ.Σ. Κάποιες ομάδες ξεκαθάρισαν ότι δεν μπορούσαν να έρθουν, γιατί είναι πολλά τα έξοδα. Κάτ’ επιταγή αυτών των ομάδων αποφασίστηκε να μη γίνει Δ.Σ.».

Estrella
Auto KCS
Minetta top plus
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad