Λυχναράς: Οποιος δεν μπορεί να πάει στη Γ’ Εθνική!

Χανιά Football League | 20 Οκτωβρίου 2016, 14:45

Σκληρή γλώσσα από τον Αρη Λυχναρά σχετικά με τη νέα αναβολή του πρωταθλήματος. «Όποιος δεν μπορεί να πάει στη Γ’ Εθνική. Θέλουν να κάνουν την κατηγορία ερασιτεχνική. Υπάρχει ερασιτεχνική κατηγορία, η Γ’ Εθνική. Να πάνε εκεί», τονίζει μεταξύ άλλων.

Αυτή τη φορά κιόλας, ο Αρης Λυχναράς μιλά αρκετά και με την ιδιότητα του παράγοντα της ΠΑΕ Κισσαμικός (είναι γ’ αντιπρόεδρος) εκτός από αυτή που έχει στη Φούτμπολ Λιγκ (β’ αντιπρόεδρος).

Οι δηλώσεις του γίνονται στο metropolis στη Θεσσαλονίκη.

Για τη νέα αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος: «Καταρχάς θέλω να τονίσω πως αυτά που θα πω τα λέω προσωπικά σαν μέλος του ΔΣ της Football League. Εκφράζω τις απόψεις μου και τις απόψεις του Κισσαμικού και όχι το προεδρείο. Είναι κακή εξέλιξη η νέα αναβολή του πρωταθλήματος. Κάνουμε προπόνηση τρεις μήνες, τα έξοδα τρέχουν και πρέπει να ξεκινήσουμε για να υλοποιήσουμε αυτά που υποσχεθήκαμε. Το ποδόσφαιρο είναι για να παίζεται στα γήπεδα και όχι για να το αναβάλουμε».

Για το οικονομικό κομμάτι που θέτουν ως αναγκαία προϋπόθεση αρκετές ΠΑΕ: «Είμαστε ένας συνεταιρισμός. Δεν μπορείς να περιμένεις από τρίτους να σε χορηγήσουν, αν δεν έχεις κάνει τον προγραμματισμό σου για να προχωρήσεις με ίδια κεφάλαια».

Για τις καταγγελίες Γιαλιά περί στημένων: «Δεν με απασχολεί τι λέει. Ο Κισσαμικός ανέβηκε τέσσερις κατηγορίες σερί. Πέρσι αν και ήμασταν νεοφώτιστοι βγήκαμε έκτοι με τη δεύτερη καλύτερη άμυνα. Αδιαφορώ γι’ αυτά που λέει ο καθένας. Εγώ κοιτάω τα του οίκου μου. Λυπάμαι που κάποιοι αναφέρονται σε άλλες ΠΑΕ. Να επέμβουν τα αρμόδια όργανα».

Για το χθεσινό ΔΣ: «Έκαναν μόνοι τους ψηφοφορίες, όταν είχε περατώσει το ΔΣ και ο πρόεδρος είχε αποχωρήσει. Πήγαν στην ΕΕΑ σήμερα με μηδέν ιδιότητα, μόνο σαν ΠΑΕ. Είναι ανοίκειες και αντικαταστατικές ενέργειες αυτές. Είχαν το θράσος πολλοί να λένε στα μέλη του προεδρείου που αντιδρούσαν “κρύβεστε πίσω από τα καταστατικά”. Για ποιο πρωτάθλημα μου λέτε; Εμείς, ο Κισσαμικός, στηριζόμαστε στις δικές μας δυνάμεις. Θέλουμε να αρχίσουμε το πρωτάθλημα και να προσφέρουμε αυτό που θέλει ο κόσμος. Όποιος δεν μπορεί να πάει στη Γ’ Εθνική. Θέλουν να κάνουν την κατηγορία ερασιτεχνική. Υπάρχει ερασιτεχνική κατηγορία, η Γ’ Εθνική. Να πάνε εκεί».

 

Estrella
Auto KCS
Minetta top plus
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad