Λυχναράς: Με σοβαρότητα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο ο Κισσαμικός

Χανιά | 25 Ιουλίου 2016, 14:21

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την εκλογή στη θέση του β’ αντιπροέδρου της Φούτμπολ Λιγκ παραχωρεί ο Αρης Λυχναράς που επελέγη στο συγκεκριμένο πόστο με την υποστήριξη του Κισσαμικού.

Ο κ. Λυχναράς μιλώντας στην ιστοσελίδα a-sports αναφέρει τα εξής σημαντικά για τον σύλλογο της Κισσάμου: «Αυτό που κάνει ο Κισσαμικός και διοικητικά δια εμού με το πρόσωπό μου, καταδεικνύει τη σοβαρότητα, με την οποία έχει μπει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, η οποία δεν φτάνει μόνο εδώ, αλλά έχει βλέψεις και για παραπάνω».

Από εκεί και πέρα, ο κ. Λυχναράς τοποθετείται για τη θέση του β’ αντιπροέδρου της Φούτμπολ Λιγκ τονίζοντας εξής:

«Καταρχήν ευχαριστώ όλο το Σώμα που επέλεξε το πρόσωπό μου για τη θέση του αντιπροέδρου. Θα κοιτάξω να κάνω ό,τι μπορώ με την εμπειρία που έχω από το 1991 στον επαγγελματικό αθλητισμό και να τη συνεχίσω στο ποδόσφαιρο. Υπάρχει η γνώση, η όρεξη και η αποφασιστικότητα. Ο κ. Σφακιανάκης τα συνδυάζει όλα αυτά. Η εμπειρία του, η εντιμότητα του και το εύρος των γνώσεων του και πιστεύω ότι θα αποτελέσουμε μαζί με τον κ. Ρέλλα και τον πρόεδρο τον κ. Σφακιανάκη ένα δυναμικό προεδρείο, όπου με τη βοήθεια ολόκληρου του Διοικητικού Συμβουλίου θα πετύχουμε τους στόχους της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας, της Φούτμπολ Λιγκ ώστε να την αναβαθμίσουμε και να της δώσουμε αυτά που της λείπουν και θέλει όλη η επαρχία». 

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania

Rabona ad