Λυχναράς: Μας ενθουσιάζει που θα παίξουμε με τον Παναθηναϊκό

Χανιά | 20 Δεκεμβρίου 2016, 15:38

Πρώτες δηλώσεις για τα διπλά παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο, οι οποίες γίνονται από τον Αρη Λυχναρά, ο οποίος τονίζει ότι είναι τιμή για τον Κισσαμικό που θα παίξει απέναντι στους "πράσινους".

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Αναλυτικά οι δηλώσεις του γ‘ αντιπροέδρου του Κισσαμικού -που εκπροσώπησε κιόλας τη χανιώτικη ομάδα στην κλήρωση- έχουν ως εξής:

Για την κλήρωση: «Είναι γεγονός. Για τον Κισσαμικό είναι μια ιστορική στιγμή, για την πόλη του Καστελίου και των Χανίων. Είναι για εμάς κάτι πρωτόγνωρο, αλλά μας ενθουσιάζει. Είμαστε μια ομάδα που ξεκίνησε από χαμηλά και κάθε χρόνο ανεβαίνουμε και πιο ψηλά, ταπεινά, μαθαίνουμε. Χάρη στην στιβαρή διοίκηση που υπάρχει τα τελευταία χρόνια με τους κ.κ. Ροκάκη, Πονηράκο και Ξηρουχάκη, εκπέμπουμε ένα υγιές σύνολο, μια καλή διοίκηση. Η πορεία το δείχνει. Εμείς προχωρούμε με υπομονή. Είναι μια γιορτή, θα τη χαρούμε και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να αντεπεξέλθουμε σε αυτές τις στιγμές που είναι για εμάς ιστορικές και είναι τιμή μας».

Για το αν το παιχνίδι θα γίνει στα Περβόλια: «Ό,τι μπορούμε θα κάνουμε. Είναι ο σκοπός μας αυτός».

Για το αν θα ήθελε έναν πιο βατό αντίπαλο: «Οπωσδήποτε θα προτιμούσαμε έναν βατό αντίπαλο αγωνιστικά, αλλά και μια ομάδα ιστορική όπως είναι ο Παναθηναϊκός είναι τιμή μας και θα το παλέψουμε όπως πρέπει και όπως κάθε φορά αγωνιζόμαστε σεμνά και προσεκτικά και δείχνουμε σεβασμό όπως κάναμε με τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ».

Για το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ: «Εμείς το είχαμε πει, ότι φέτος θα είναι ένα πρωτάθλημα έκπληξη και παρά πολύ καλό. Οι συγκυρίες ήταν έτσι που δεν μπόρεσε να ξεκινήσει, αλλά θα γίνει. Κάποιες ομάδες έχουν οικονομικό πρόβλημα, αλλά αυτό δεν μας εμποδίζει να κοιτάμε μπροστά και να προχωρήσουν οι υγιείς ομάδες».

karta antonis garden
/psiloritischania