Λυχναράς: Είμαστε πλέον μια πόλη, ένα σώμα, μία ψυχή, μία καρδιά

Χανιά | 5 Οκτωβρίου 2017, 18:08

Ο γ' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Αρης Λυχναράς, εκπροσώπησε τον ΑΟΧ/Κισσαμικό στη Φούτμπολ Λιγκ για την κλήρωση του πρωταθλήματος. «Αυτό που για εμάς σηματοδοτεί μια νέα αρχή είναι η σύμπραξη που έχουμε με την ομάδα των Χανίων. Είμαστε πλέον μια πόλη, ένα σώμα, μία ψυχή, μία καρδιά», τονίζει στις δηλώσεις του.

«Αυτό που για εμάς σηματοδοτεί μια νέα αρχή είναι η σύμπραξη που έχουμε με την ομάδα των Χανίων. Είμαστε πλέον μια πόλη, ένα σώμα, μία ψυχή, μία καρδιά. Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει το εγχείρημα του προέδρου μας, του κ. Ροκάκη. Τους ευχαριστούμε όλους. Τους περιμένουμε όλους στην πρεμιέρα. Ευελπιστούμε ότι όλα θα πάνε καλά», επισημαίνει ο κ. Λυχναράς.

Τέλος, σε ερώτηση για το ποιος είναι ο στόχος της ομάδας του, απαντάει ότι, «στόχος είναι μια καλή πορεία. Άλλωστε η ομάδα μας αποτελείται από νέα παιδιά, νέο αίμα. Ό,τι καλύτερο προκύψει. Είναι πρόκληση για την ομάδα μας ότι απαρτίζεται από νέα παιδιά, που θέλουν να δείξουν τι αξίζουν και να καθιερωθούν. Αθλητισμός είναι η ευγενής άμιλλα και η προώθηση νέων παικτών».

Estrella
/psiloritischania