Λοράντος: Χαίρομαι που ο ΝΟΧ επέστρεψε εκεί που αξίζει να είναι

Πόλο 13 Οκτωβρίου 2017, 17:22

Μία σημαντική προσωπικότητα της ελληνικής υδατοσφαίρισης, ο Τεό Λοράντος, αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στον Ναυτικό Όμιλο Χανίων -το σκουφάκι του οποίου φόρεσε κατά το παρελθόν- με αφορμή την έναρξη της Α1 Πόλο.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής που οδήγησε την Εθνική Νέων Ανδρών στην κορυφή του κόσμου σχολίασε για την ΕΡΤ το ματς της πρεμιέρας Γλυφάδα-Ολυμπιακός και αναφέρθηκε και στην επιστροφή της χανιώτικης ομάδας εκεί όπου ανήκει.

«Στο πρωτάθλημα φέτος για πρώτη φορά συμμετέχουν δύο ομάδες από την Κρήτη, τα Χανιά και ο ΟΦΗ. Πραγματικά χαίρομαι που τα Χανιά μετέχουν στην πρώτη κατηγορία, έχουν τροφοδοτήσει την ελληνική υδατοσφαίριση με πάρα πολλούς και αξιόλογους παίκτες (“και εδώ έχουμε κάποιους” ήταν το σχόλιο του σπίκερ της αναμέτρησης εννοώντας τους Σκουμπάκη, Παπασηφάκη, Μυλωνάκη), που έχουν κάνει καριέρα. Εύχομαι να παραμείνει η ομάδα εκεί που της αξίζει, δηλαδή στην Α1», τόνισε ο Τεό Λοράντος, που στη συνέχεια στο σχόλιό του για το νέο πρωτάθλημα συμπεριέλαβε στις παραδοσιακές δυνάμεις του αθλήματος τον ΝΟΧ.

 

karta antonis garden