Λόγκο: Το παιχνίδι κρίθηκε στις αποβολές

Αστέρας Μανολιόπουλου | 28 Μαρτίου 2017, 19:00

Πολύ κοντά σε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα έφτασε ο Αστέρας Μανολιόπουλου κόντρα στην Παλαίοχωρα την περασμένη Κυριακή, ωστόσο "λύγισε" στην εκπνοή του παιχνιδιού και γνώρισε την ήττα με 2-1.

Ο Χρήστος Λόγκο, σκόρερ του τέρματος της ομάδας του Αστέρα, μιλάει στο athlitiko και αναφέρεται στο γεγονός ότι δεν κατάφερε η ομάδα του να πάρει το θετικό αποτέλεσμα σε μία  από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος.

– Στα δύο προηγούμενα παιχνίδια στην έδρα σας με την ίδια ομάδα είχατε δεχθεί 9 γκολ, ωστόσο στο τρίτο και στο πιο δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας, φτάσατε τόσο κοντά σε ένα θετικό αποτέλεσμα, παρά τις πολλές απουσίες που είχατε. Τι ήταν αυτό που άλλαξε σε αυτό το παιχνίδι;

Πιστεύω ότι αυτό που άλλαξε στο συγκεκριμένο παιχνίδι εναντίον της Παλαίοχωρας ήταν το πολύ γρήγορο γκολ που πετύχαμε στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού. Από εκεί και πέρα εγώ και οι συμπαίκτες μου πήραμε την καλύτερη δυνατή ψυχολογία και πιστέψαμε ακόμα πιο πολύ για να πάρουμε το ματς.

-Δεχθήκατε τα γκολ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, που πιστεύεις ότι κρίθηκε το ματς και αν το αποτέλεσμα σας αδικεί.

Το συγκεκριμένο ματς ήταν από τα πιο δύσκολα ματς που έχουμε παίξει φέτος, κατά τη γνώμη μου. Η διαιτησία μας αδίκησε σε αρκετές φάσεις, ακόμα και στο πρώτο γκολ και πιστεύω πως αυτός ήταν ο λόγος. Το ματς κρίθηκε στις άδικες αποβολές που δεχτήκαμε και ναι πιστεύω ότι μας αδικεί το αποτέλεσμα γιατί με 11 παίκτες θα είχαμε πάρει σίγουρα κάτι καλύτερο.

Επιμέλεια: Γιώργος Τζανάκης

karta antonis garden