Λόγια… μέλι για Πανελευσινιακό

Απόλλων | 1 Σεπτεμβρίου 2022, 16:44

Την εξαιρετική φιλοξενία την οποία δέχτηκε στα Μέγαρα από την ομάδα του Πανελευσινιακού εξάρει με ανακοίνωσή του ο Απόλλων.  

Oinolatris

Οι νταμπλούχοι Χανίων αναφέρονται με πολύ κολακευτικά λόγια προς τον Πανελευσινιακό, ευχαριστώντας μεταξύ άλλων και το δήμαρχο Ελευσίνας, Αργύρη Οικονόμου.

Συγκεκριμένα, στην ομάδα του Απόλλωνα παρασχέθηκαν… τα πάντα, από νερά και μπάλες και γενικότερα υπήρχε μια φιλοξενία η οποία ήταν υψηλού επιπέδου.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ο Απόλλων θέλει να γνωστοποιήσει και βασικά να διαδώσει σε όλη την ποδοσφαιρική κοινότητα την εξαιρετική φιλοξενία που δέχτηκε η ομάδα μας με την ευκαιρία του αγώνα για την α’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό.

Εκτός από τα τετριμμένα, που οφείλουμε να επισημάνουμε ότι τέτοιες συμπεριφορές αναδεικνύουν το άθλημα που όλοι υπηρετούμε, είναι χαρά για εμάς ότι δεχτήκαμε μία τέτοια φιλοξενία όπου τολμούμε να πούμε ότι δεν έχουμε δεχθεί ανάλογη μέχρι τώρα στην ιστορία του σωματείου μας!

Ιδιαίτερα ευχαριστώ οφείλουμε να αποδώσουμε στον πρόεδρο της ομάδας του Πανελευσινιακού κ. Αθανασίου, αλλά και στον δήμαρχο της Ελευσίνας, κ. Οικονόμου. Και οι δύο, ο καθένας από το δικό του πόστο, φρόντισε ώστε να μη μας λείψει τίποτε.

Ο Πανελευσινιακός είναι μια ομάδα με ιστορία και σημαντική πορεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εχει όμως και τους ανθρώπους να τον οδηγήσουν ψηλότερα.

Ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στο σωματείο για τους φετινούς του στόχους και σας ευχαριστούμε για όλα.

 

Estrella
10 years theatro
Digital Print Shop
Group 24 Security
Crepaland Greece
Digenakis
Crepe Factory Chania

Rabona ad