Η κλήρωση του Κυπέλλου Χανίων και των πρωταθλημάτων

ΕΠΣΧ | 23 Σεπ 2020, 16:57

Το athlitiko βρέθηκε στα γραφεία της ΕΠΣ Χανίων και σας μετέφερε τις κληρώσεις του Κυπέλλου Ερασιτεχνών και των τοπικών πρωταθλημάτων Α’ και Β’ Κατηγορίας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE

Η κλήρωση του Κυπέλλου έχει προγραμματιστεί για τις 17:00, της Α’ Κατηγορίας για τις 18:00 και της Β’ 18:45. Από τις κληρώσεις Α’ και Β’ Κατηγορίας θα προκύψουν και τα προγράμματα για τα πρωταθλήματα Κ16 και Κ14.

Υπενθυμίζεται ότι οι αγώνες θα διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών μέχρι νεοτέρας, ενώ η σέντρα για το Κύπελλο έχει προγραμματιστεί για τις 4 Οκτωβρίου. Η Α’ και Β’ Κατηγορία θα αρχίσουν στις 10 Οκτωβρίου.

Το LIVE:

-17:05 Αρκετοί εκπρόσωποι των ομάδων έχουν πάρει θέση στην αίθουσα της ΕΠΣΧ για την κλήρωση του Κυπέλλου.

17:11 Με τον Πλατανιά θα διεξαχθεί το Κύπελλο Χανίων. Επειτα από τη μη συμμετοχή στις επαγγελματικές κατηγορίες ο Πλατανιάς θα έχει θέση στις κληρώσεις των διοργανώσεων της ΕΠΣΧ. Η αρχή γίνεται με το Κύπελλο και στην πορεία θα φανεί τι θα γίνει με τη συμμετοχή του στη Γ’ Εθνική ή αν τελικά βρεθεί στην Α’ Κατηγορία.

17:15 Θα υπάρξει μικρή καθυστέρηση στην έναρξη της κλήρωσης για το Κύπελλο, μετά τα τελευταία δεδομένα που δημιουργήθηκαν με τη συμμετοχή του Πλατανιά, όπως ενημέρωσε η ΕΠΣΧ. Στη φετινή διοργάνωση θα λάβουν μέρος 22 ομάδες.

-17:21 Οι ομάδες του Κυπέλλου είναι οι εξής: Παλαιόχωρα, ΣΥΝΚΑ, Αρης Σούδας, Πλατανιάς (Γ’ Εθνική), ΑΕ Κυδωνίας, Απόλλων, Γρανίτης, Δόξα, Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ, Ηρακλής Νεροκούρου, Θησέας, Θύελλα, Ιδομενέας, Ικαρος Μουρνιών, Μινώταυρος, Πανακρωτηριακός, Σπάθα, Τιτάν, Χάλης (Α’ Κατηγορία), Νέος Κισσαμικός, Ιωνία 2000 (Β’ Κατηγορία), Νέοι Μινωταύρου (Γ’ Κατηγορία)

-17:27 Οι κλειδάριθμοι του Κυπέλλου, τα παιχνίδια θα είναι νοκ-άουτ μέχρι τον τελικό και ανεξαρτήτως κλήρωσης γηπεδούχος θα είναι η ομάδα μικρότερης κατηγορίας, όπου υπάρξει τέτοια περίπτωση.

Η Α’ Φάση:
Σπάθα-Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ
Ικαρος Μουρνιών-ΑΕ Κυδωνίας
Ηρακλής Νεροκούρου-Χάλης
Νέοι Μινωταύρου-Δόξα Παχιανών
Θησέας-Αρης Σούδας
Ιωνία 2000-Νέος Κισσαμικός

*Το ματς Θησέας-Αρης δε θα γίνει την Κυριακή 4 Οκτωβρίου λόγω του Σούπερ Καπ Χανίων (03/10).

Η Β’ φάση
Θύελλα-Τιτάν
Πλατανιάς-Μινώταυρος
Πανακρωτηριακός-Σπάθα ή Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ
Ιδομενέας-Ικαρος ή ΑΕ Κυδωνίας
Γρανίτης-Ηρακλής Νεροκούρου ή Χάλης
Νέοι Μινωταύρου ή Δόξα-ΣΥΝΚΑ
Παλαιόχωρα-Θησέας ή Αρης Σούδας
Ιωνία 2000 ή Νέος Κισσαμικός-Απόλλων

*Το Πλατανιάς-Μινώταυρος θα γίνει Μινώταυρος-Πλατανιάς αν παίξει στη Γ’ Εθνική ο Πλατανιάς

Το πλήρες πρόγραμμα του Κυπέλλου

17:47 Κάθε γηπεδούχος ομάδα στις διοργανώσεις της ΕΠΣΧ θα πρέπει να δηλώσει έναν εκπρόσωπο που θα είναι υπεύθυνος για την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων για τους αγώνες.

Το πρωτάθλημα Κ14 θα αρχίσει 31 Οκτωβρίου και αναμένεται να γίνει σε δύο ομίλους.

-17:49 Μέχρι τον Δεκέμβριο δε θα διεξαχθούν τα πρωταθλήματα υποδομής (Κ12, Κ10, Κ8).

17:58 Αν υπάρξει κρούσμα κορωνοϊού σε ομάδα όπως τονίζεται θα πρέπει να τεθεί σε καραντίνα τουλάχιστον 7 ημερών αυτός που βρέθηκε θετικός στον ιό και να ελεγχθεί η ομάδα. Πιθανότερο σενάριο αν υπάρξει επιβεβαιωμένο κρούσμα λίγες ημέρες πριν από αγώνα τότε θα αναβληθεί το παιχνίδι.

Η Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

-18:00 Με 15 ομάδες… εύχονται όλοι στην αίθουσα να γίνει το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, με την ελπίδα ο Πλατανιάς να βρεθεί τελικά στη Γ’ Εθνική. Δύο ομάδες θα υποβιβαστούν στη Β’ και ο προβιβασμός στη Γ’ Εθνική θα κριθεί από τις αποφάσεις της ΕΠΟ. Στην προκήρυξη της ΕΠΣΧ θα υπάρχει η σημείωση ότι οι ομάδες τη νέα σεζόν 2021-2022 θα είναι 16.

-18:03 Από την Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΣΧ ο Κώστας Πρωτοψάλτης σημειώνει ότι αν κάποιος ποδοσφαιριστής αποβληθεί σκόπιμα με δεύτερη κίτρινη τότε τιμωρείται με 1+2 αγωνιστικές.

-18:09 Επισημαίνεται για λόγους ανωτέρας βίας δε θα ισχύσει φέτος και ενδεχομένως του χρόνου η υποχρέωση οι ομάδες της Α’ να έχουν τουλάχιστον ένα τμήμα στα πρωταθλήματα υποδομής.

-18:18
Η 1η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας
Πανακρωτηριακός-Σπάθα
Ικαρος Μουρνιών-Δόξα Παχιανών
Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ-Μινώταυρος
Χάλης-Θησέας
Θύελλα Καλαθενών-ΑΕ Κυδωνίας
Ιδομενέας-Απόλλων
Ηρακλής Νεροκούρου-Τιτάν
Ρεπό: Γρανίτης

⇒ Το πρόγραμμα της Α

18:43 Σε λίγα λεπτά θα αρχίσει η κλήρωση της Β’ Κατηγορίας

-18:59 Εχει ξεκινήσει η διαδικασία της κλήρωσης. Με 14 ομάδες το πρωτάθλημα.

-19:15
1η αγωνιστική

Αρης Βουκολιών-Ασπίδα
ΑΠ Σούδας-Νέος Σαμψών
ΕΘΚ-Αστέρας Χαλέπας
Αμιλλα-Ιωνία 2000
Κάλτσετο-Απτερα
Ηφαιστος-Ροδωπού
Ποσειδών Τσικαλαριών-Νέος Κισσαμικός

Κάπου εδώ ολοκληρώθηκε το live του athlitiko. Το πλήρες πρόγραμμα σε λίγο. Η πρεμιέρα σε Α’ και Β’ Κατηγορία έχει οριστεί για 10-11 Οκτωβρίου.

 

Estrella

Rabona ad