Λιβαδειά, 10 μήνες μετά…

Χανιά | 14 Ιανουαρίου 2021, 16:15

Η αναβολή του αγώνα με τη Δόξα Δράμας αναγκάζει τα Χανιά να αναπροσαρμόσουν ξανά τα πλάνα και το πρόγραμμά τους.

Το σύνολο του Αλέκου Βοσνιάδη δε θα έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό, αφού θα παραμείνει για παραπάνω από τις υπόλοιπες ομάδες χωρίς επίσημο παιχνίδι. Ετσι πλέον τα Χανιά αντί για ξεκίνημα εντός έδρας και με παιχνίδι που στο οποίο είχαν την ευκαιρία να αρχίσουν με “τρίποντο” καλούνται να μπουν στα… βαθιά, απέναντι σε έναν από τους συνδιεκδικητές της ανόδου, τον Λεβαδειακό, ενώ λίγες ημέρες μετά θα ακολουθήσει και το δεύτερο παιχνίδι μακριά από τα Χανιά, κόντρα στον Καραϊσκάκη.

Η… μοίρα τα έφερε έτσι ώστε τα Χανιά να ξεκινήσουν τις επίσημες υποχρεώσεις τους για το πρωτάθλημα από το ίδιο γήπεδο στο οποίο έδωσαν το τελευταίο επίσημο παιχνίδι τους. Ηταν 8 Μαρτίου 2020 όταν τα Χανιά έπαιρναν “λευκή” ισοπαλία, διατηρούσαν το αήττητο σερί τους και φάνταζαν ικανά για την υπέρβαση στα πλέι οφ… Όμως δεν τους δόθηκε ποτέ η δυνατότητα να διεκδικήσουν μέχρι τέλος τον στόχο τους, αφού ελέω πανδημίας ήρθε η διακοπή των πρωταθλημάτων για να ακολουθήσουν οι διαδικασίες που τελικά έπληξαν την προσπάθεια των Χανίων, αφού οριστικά διεκόπη το πρωτάθλημα.

Δέκα μήνες μετά, χωρίς επίσημο παιχνίδι στα πόδια της, η χανιώτικη ομάδα θα βρεθεί ξανά στο ίδιο γήπεδο, κόντρα σε έναν αντίπαλο που έχει τον ίδιο στόχο.

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania