“Λιοντάρι” στην Τρίπολη ο Πανσερραϊκός

Super League 1 8 Μαρτίου 2026, 18:03

Δεν τα… παρατά ο Πανσερραϊκός, ο οποίος πήρε την πρώτη εκτός έδρας νίκη του με 1-0 επί του Αστέρα Τρίπολης, για τον οποίο συνεχίζεται η… κατηφόρα.

Corgress Stagakis

Τα “λιοντάρια” μείωσαν στο -1 από τους “Αρκάδες”, αν και αμφότερες οι ομάδες καλούνται να ανέβουν… βουνό για την παραμονή τους. Η αλλαγή προπονητή δεν έφερε άλλο… αέρα στον Αστέρα, με τον Γιώργο Αντωνόπουλο στο ντεμπούτο του να βλέπει από νωρίς την ομάδα του με παίκτη λιγότερο, από το 28’μετά από την αποβολή του Γιαμπλόνσκι για μαρκάρισμα πάνω στον Κάλινιν.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου (45+2’) ο Ιβάν συνεργάστηκε με τον Τσαούσι και τελείωσε ιδανικά τη φάση με σουτ για το 0-1, το οποίο έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Ο σκόρερ είχε και δοκάρι στο 54′.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά από το ματς ο Γιώργος Αντωνόπουλος συγκίνησε κάνοντας αναφορά στη μεγάλη επιστροφή του Μιχάλη Βοριαζίδη του Αρη στα γήπεδα, κάνοντας λόγο για μεγάλη νίκη του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
Βοηθοί: Μπούξμπαουμ (Ανατολικής Αττικής) – Κομισοπούλου (Χανίων)
4ος διαιτητής: Κατοίκος (Αθηνών)
VAR: Πουλικίδης (Δράμας)
AVAR: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Αστέρας Τρίπολης (Γιώργος Αντωνόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Ιβάνοφ (77’ Σιμόνι), Τριανταφυλλόπουλος, Πομόνης (56’ Σιλά), Αλχο (56’ Αλμύρας), Αλάγκμπε, Γιαμπλόνσκι, Μπαρτόλο, Κετού (66’ Οκό), Καλτσάς (66’ Εμμανουηλίδης), Μακέντα

Πανσερραϊκός (Ζεράρ Σαραγόσα): Τιναλίνι, Φέλτες, Ντε Μάρκο (46’ Γκελασβίλι), Κάλινιν, Τσαούσης, Λύρατζης, Ομεόνγκα, Δοϊρανλής, Ριέρα (69’ Μπρουκς), Τεϊσέιρα (90+2’ Καρέλης), Ιβάν (79’ Σοφιανός).

Papantonakis Cards
digital2000
Nevrakis
pallas""
Poppies sexy show club

Rabona ad